Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΟΑΣΕ: Ετήσια εκπτωτική κάρτα ΟΑΣΑ για τους ασφαλιστικούς υπαλλήλους

Η ΟΑΣΕ από κοινού με την Ο.Τ.Ο.Ε. συνεργάζεται και φέτος με τον ΟΑΣΑ (Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών), προκειμένου οι ασφαλιστικοί υπάλληλοι και τα εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών τους να τύχουν της ειδικής έκπτωσης στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με την αγορά Ετήσιας Κάρτας (Με ισχύ 1/3/2018 – 28/2/2019).

Όπως αναφέρει η ΟΑΣΕ σε σχετική ανακοίνωση προς όλους τους Συλλόγους - μέλη της:

Οι ετήσιες κάρτες θα είναι δύο τύπων:
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Τραμ, Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και Προαστιακό (Μαγούλα - Πειραιάς - Κορωπί). Με τιμή 281€
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ: Λεωφορεία (και στις γραμμές express του Αεροδρομίου) Τρόλλεϋ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Τραμ, Μετρό (έως το Αεροδρόμιο) και Προαστιακό (στο τμήμα του προαστιακού Μαγούλα - Πειραιάς - Αεροδρόμιο). Με τιμή 417€
Καλούνται οι Σύλλογοι να ορίσουν ένα συνάδελφο ως ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ του έργου, ο οποίος θα συνεννοείται με την Ομοσπονδία.

Στις επιχειρήσεις όπου δεν υπάρχει Σύλλογος, θα πρέπει να οριστεί ένας συνάδελφος που θα αναλάβει να συγκεντρώσει τις αιτήσεις και τις αποδείξεις κατάθεσης του ποσού αντίστοιχα. 
  • Για την παραλαβή των αιτήσεων, των συγκεντρωτικών καταστάσεων και των αποδείξεων κατάθεσης του ποσού από τους Συλλόγους και τις Επιχειρήσεις, αλλά και τη διακίνηση των Καρτών την ευθύνη θα έχει από την ΟΑΣΕ, η Βούλα Προβίδα (Τηλ. 210 3616572, φαξ 210 3647284).
  • Για τους συνταξιούχους ο σύλλογός τους (τηλ.210 5242662).

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης ότι: 
Δεν θα παραλαμβάνονται μετρητά. Τα χρήματα θα κατατίθενται στον τραπ. Λογ/σμό της ΟΑΣΕ στην Τρ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 6002-010906-622 ΙΒΑΝ: GR70 0171 0020 0060 0201 0906 622.

Οι αιτήσεις μαζί με το καταθετήριο που θα αναφέρει το σύνολο της αξίας των καρτών θα πρέπει να σταλούν στην ΟΑΣΕ από τους υπευθύνους κάθε εργασιακού χώρου, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018.

ΟΛΕΣ οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών θα διανεμηθούν ΜΟΝΟ μέσω των Σωματείων και ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΚΑ.

Όσοι συνάδελφοι έβγαλαν ΜΟΝΟΙ τους ή επιθυμούν ή πρόκειται να εκδώσουν την προσωποποιημένη κάρτα (και όχι μέσω Συλλόγου ή ΟΑΣΕ) θα πρέπει, για να τύχουν της έκπτωσης, να στείλουν στον Σύλλογό τους ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και τον αριθμό της ηλεκτρονικής κάρτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση απώλειας της ηλεκτρονικής κάρτας μπορεί να αντικατασταθεί μεταφέροντας το υπόλοιπό της στην νέα ηλεκτρονική κάρτα, με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ, όπως βεβαίωση της ΟΑΣΕ τον ΑΜΚΑ, το pin (8-ψήφιο) της απολεσθείσας ηλεκτρονικής κάρτας και με την καταβολή δύο (2) ευρώ για την αντικατάστασή της. Η ΟΑΣΕ θα χορηγεί σχετική βεβαίωση, την οποία θα προσκομίζει ο ενδιαφερόμενος στον ΟΑΣΑ.

ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ 
Αφού ενημερωθεί ο κάτοχος της κάρτας από τον αρμόδιο υπάλληλο του Συλλόγου του, ότι έχει ολοκληρωθεί η μαζική επαναφόρτιση, πρέπει να προσέλθει σε ένα οποιοδήποτε ΑΜΕΚ σε οποιοδήποτε σταθμό του Μετρό ή του Τραμ και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στη θήκη, επιλέγει ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ και επαναφορτίζεται η κάρτα του με το κόμιστρο. 

Το νέο προϊόν ενεργοποιείται μετά τη λήξη του ήδη υπάρχοντος ενεργοποιημένου. Σημειώνεται, ότι η ίδια αυτή διαδικασία θα επαναλαμβάνεται κάθε φορά που πρέπει να γίνει μαζική επαναφόρτιση μέσω online πληρωμής.

Οι Σύλλογοι υποχρεούνται ΜΕΤΑ το πέρας της συλλογής των χρημάτων, να στείλουν ή να προσκομίσουν στην ΟΑΣΕ αντίγραφο καταθετηρίου με το ισόποσο στους Λογαριασμούς της ΟΑΣΕ.. 

Μαζί με το καταθετήριο, θα πρέπει να αποσταλούν με email στην ΟΑΣΕ ηλεκτρονικά αρχεία τύπου excel με τα στοιχεία: ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΑΜΚΑ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ και ΤΥΠΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (1 ή 2).

Τέλος, καλούνται όλοι οι Σύλλογοι να αποστείλουν την ανακοίνωση ΑΜΕΣΑ σ’ όλους τους χώρους εργασίας (στο Λεκανοπέδιο) και να επιμεληθούν για την καλύτερη ενημέρωση όλων των συναδέλφων. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER