Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας


Όπως έγκαιρα και με ακρίβεια, είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι, δεύτερο και πιο ισχυρό, κύμα κακοκαιρίας πλήττει από σήμερα, την πρωτεύουσα.
Το όνομα της λογικά, ακολούθησε το εθιμοτυπικό και μετά το Ε σειρά πήρε το Ζ.

Ο ΖΗΤΩ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΣ επελαύνει από το πρωί και οι Αθηναίοι τρέχουν να αγοράσουν παλτό, για να έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν απρόσκοπτα, αφού θεωρείται βεβαία η άμεση, εντός του χειμώνα, προκήρυξή τους.

Ήδη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ξεκαθάρισε τις γαίες του ελληνικού κράτους και απεφάνθη πως ο άγνωστος στρατιώτης, το προαύλιο, αλλά και το περιστύλιο της Βουλής, δεν είναι πλέον στην δικαιοδοσία του.

Καλεί ως εκ τούτου, τον περιφερειάρχη, να παρατάξει τον στόλο των εκχιονιστικών για την τελευταία αναμνηστική φωτογραφία της πολιτικής ηγεσίας, έξω από την βουλή, πριν προλάβει και τα αποκλείσει ο καιρός στα αμαξοστάσια.

Αυτό λοιπόν, που απομένει να υπερασπιστεί η χώρα, είναι η αίθουσα συνεδριάσεων του κοινοβουλίου.

Από το πρωί προσέρχονται σωρηδόν οι εθνοπατέρες, για την τελευταία μάχη, ενώ η κα Παπακώστα ελέγχει στην είσοδο του υπογείου πάρκιγκ, ποιες λιμουζίνες δεν έχουν αλυσίδες, χωρίς να τους επιτρέπει την είσοδο, και εντέλει τον φρούραρχο να επιβάλλει τα προβλεπόμενα.

Ο υπουργός κλιματικής αλλαγής έχει ζητήσει την βοήθεια στρατού και αστυνομίας, και έτσι τα fafale επιτηρούν το fir του κτηρίου, ενώ κλούβες των ΜΑΤ απομακρύνουν εξωκοινοβουλευτικούς, που επιχειρούν πεζή, να εισέλθουν.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, πρότεινε να χρησιμοποιηθούν τα leopard, ώστε να κατορθώσουν να φτάσουν και οι δοκιμαζόμενοι βουλευτές των βορείων προαστίων έγκαιρα, αλλά ταυτόχρονα να διασφαλίσουν την ασφαλή έξοδο και των τριακοσίων, όταν ξυπνήσει ο λαός.

Το Μέρα 25 κατηγορεί την πολιτεία, για έλλειψη δημιουργικής ασάφειας στις οδηγίες της και απαίτησε όλα τα ΙΧ των βουλευτών να έχουν δύο Νι, για να τους προσέχουν οι υπόλοιποι.

Το ΚΙΝΑΛ σε κλίμα αισιοδοξίας από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, προτίμησε να δώσει την μάχη από τις χειμαζόμενες Βρυξέλλες, αφού η κακοκαιρία δεν συνάδει με ήλιους και με πράσινα άλογα.

Αίσθηση προκάλεσε ο κος Κουτσιούμπας, που κάλεσε τους συναδέλφους του να εγκαταλείψουν τον χώρο και να οργανώσουν την Βουλή του βουνού, πρόταση που απέρριψε το ίδιο του το κόμμα, καθώς η πρόγνωση δεν προβλέπει να υπάρξουν αστραπές στην Γκιώνα και βροντές στον Όλυμπο.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου