Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Τρόμος για οδηγούς λεωφορείων της ΟΣΥ στο Καματερό, από επιθέσεις άγνωστων με πέτρες

Σε άμεσο κίνδυνο βρίσκεται η ζωή οδηγών της ΟΣΥ που κινούνται τις τελευταίες δυο εβδομάδας στην οδό Παπάγου στο Καματερό, καθώς άγνωστοι πραγματοποιούν επιθέσεις με πέτρες εναντίον τους, ενώ τα λεωφορεία βρίσκονται εν κινήσει.

Το Newpost, εξασφάλισε φωτογραφίες από τις επιθέσεις με τους οδηγούς να δηλώνουν απροστάτευτοι. Μέχρι στιγμής έχουν καταγράφει 11 επιθέσεις, χωρίς ευτυχώς να αναφερθεί τραυματισμός.

Η τελευταία επίθεση με πέτρες καταγράφηκε στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ είχε προηγηθεί μια ακόμη στις 12:00 τη νύχτα του Σαββάτου.

Oι οδηγοί των οχημάτων καταγγέλλουν πως η αστυνομία και η διοίκηση της ΟΣΥ, μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια προκειμένου να εντοπιστούν τα άτομα που πραγματοποιούν τις επιθέσεις, προκείμενου να επανέλθει η ηρεμία και στους οδηγούς.

Όπως δηλώνει ο Φώτης Νικολακοπουλος, μέλος του Δ.Σ των εργαζόμενων του ΟΑΣΑ, «φανταστείτε να υπήρχαν επιβάτες, θα είχαμε θρηνήσει θύματα. 

Επιτίθενται σε λεωφορεία των γραμμών 701, που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Καματερό - Ίλιον - Ανθούπολη και το 704 Καματερό για πλατεία Αγίων Αναργύρων. Όλες οι επιθέσεις σημειώνονται επί της Στρατηγού Παπάγου». 


ΠΗΓΗ: newpost.gr & citybus-drivers


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου