Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Χρ. Σπίρτζης: Σύμβαση ΟΑΣΑ με την ΕΛ.ΑΣ για τη φρούρηση των σταθμών και του δικτύου ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ

Προγραμματική Σύμβαση με την Ελληνική Αστυνομία για ξεχωριστή φρούρηση των σταθμών και του δικτύου του ΜΕΤΡΟ και του ΗΣΑΠ θα υπογράψει ο ΟΑΣΑ όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Ο υπουργός διευκρίνισε ότι το κόστος για τις καταστροφές στους σταθμούς δεν θα είναι βαρύ για το Ελληνικό Δημόσιο γιατί ο εξοπλισμός των σταθμών και τα ακυρωτικά μηχανήματα που καταστρέφονται είναι ασφαλισμένα. 

Επέμεινε και σήμερα στη δήλωση του στη Βουλή ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τις καταστροφές έχουν άτομα που σχετίζονται με ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης, εκτός των χούλιγκαν και εκείνων που το κάνουν για πολιτικούς λόγους.

Ανακοίνωσε παράλληλα ότι από την 1η Ιουνίου θα τεθεί οριστικά σε εφαρμογή το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε όλες τις αστικές συγκοινωνίες. 

Επανέλαβε δε, ότι το προηγούμενο πολιτικό σύστημα ανέχτηκε πάρα πολλά στις αστικές συγκοινωνίες και δεν είναι τυχαίο ότι εκατοντάδες λεωφορεία παρότι κυκλοφορούν εδώ και 10 χρόνια ακόμη δεν έχουν παραληφθεί επισήμως.  0 comments:

Δημοσίευση σχολίου