Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Κ. Καραμανλής για ΟΑΣΑ: Δημοκρατία δίχως έννομη τάξη δεν μπορεί να υπάρξει

Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής, και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Μαγνησίας, κ. Χρήστος Μπουκώρος, αναφορικά με τους συνεχιζόμενους εμπρησμούς και βανδαλισμούς σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία, από την πρώτη στιγμή, είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στην Κυβέρνηση και είχε εκφράσει την ανησυχία της, πως τα κρούσματα εμπρησμών και βανδαλισμών σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα λάβουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ο Υπουργός Αναπληρωτής κ. Τόσκας μας διαβεβαίωνε -τότε- πως αναπτύσσει ένα Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης, προκειμένου να εκλείψουν αυτά τα φαινόμενα.

Οι συνεχόμενες, όμως, πυρπολήσεις τρόλλεϋ και λεωφορείων (6 συνολικά από το Μάιο μέχρι το Δεκέμβριο 2016), καθώς και οι καθημερινές καταστροφές και κλοπές ακυρωτικών μηχανημάτων (514 μέσα σε μια μόνο ημέρα) έρχονται -με δυσάρεστο τρόπο- να διαψεύσουν τις "καθησυχαστικές" δηλώσεις τους.

Η Κυβέρνηση οφείλει άμεσα να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προστατέψει, με κάθε δυνατό τρόπο, τους επιβάτες και τους εργαζομένους των Μ.Μ.Μ. και να σταματήσει πια να παρέχει ”άσυλο” σε τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές.

Συμπεριφορές, το υψηλό κόστος των οποίων πληρώνει, κάθε μέρα, ο Έλληνας πολίτης. Το έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε: Δημοκρατία χωρίς έννομη τάξη δεν μπορεί να υπάρξει». 

ΠΗΓΗ: ypodomes.com


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου