Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Παρέμβαση ΟΑΣΑ, στην «κόντρα» οδηγών τρόλλεϋ, με την Δ/νση Παραγωγής Συγκοινωνιακού Έργου της ΟΣΥ (upd)

Τέλος στην «κόντρα» οδηγών τρόλλεϋ, με την Δ/νση Παραγωγής Συγκοινωνιακού Έργου της ΟΣΥ, προσπαθεί με έγγραφό του να βάλει ο ΟΑΣΑ.

Πιο συγκεκριμένα οι οδηγοί των τρόλλεϋ ισχυρίζονται ότι μετά το τέλος της δρομολόγησης τα οχήματα θα πρέπει να αποσύρονται στα Α/Σ με την ένδειξη εκτός υπηρεσίας και εκτός δρομολόγησης, όπως συμβαίνει και με τους συναδέλφους τους στα λεωφορεία.

Αντιθέτως η Δ/νση Παραγωγής Συγκοινωνιακού Έργου της ΟΣΥ, ισχυρίζεται βασιζόμενη στην ισχύουσα δρομολόγηση επί πρώην ΗΛΠΑΠ, ότι οι οδηγοί θα πρέπει να μεταφέρουν επιβάτες τόσο κατά την έξοδο από τα Α/Σ, όσο και κατά την είσοδο.

Αυτό ίσχυε επί ΗΛΠΑΠ και είχε κάποια βάση, γιατί τότε η εταιρεία παρουσίαζε μηδέν κενά οχηματοχιλιόμετρα και είχε μεγαλύτερη επιδότηση, τώρα που δεν συμβαίνει αυτό, δεν υπάρχει και λόγος να συνεχίζεται και να έχουμε επί της ουσίας εργαζόμενους σε μία εταιρεία, δύο ταχυτήτων.

Η άρνηση ορισμένων οδηγών τρόλλεϋ, να μεταφέρουν επιβάτες μετά το πέρας της δρομολόγησης, οδήγησε στην τιμωρία από την υπηρεσία, με πρόστιμα περικοπής ημερομισθίων.

Κάτι για το οποίο από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, συνδικαλιστική παράταξη της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, απέστειλε προς την Δ/νση Παραγωγής Συγκοινωνιακού Έργου της ΟΣΥ, εξώδικο διαμαρτυρίας και σύντομα αναμένεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Δείτε το έγγραφο του ΟΑΣΑ, που προσπαθεί να βάλει μία τάξη:



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου