Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΟΑΣΑ: Μετονομασία και τροποποίηση διαδρομής της λεωφ. γραμμής 711

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μετονομασία της κυκλικής Λεωφορειακής Γραμμής 711 από ΖΩΦΡΙΑ - ΣΤ. ΠΡ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ σε ΖΩΦΡΙΑ - ΣΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ και την τροποποίηση της διαδρομής της, από την Κυριακή 1/3/2020, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 711
  • Κατεύθυνση προς τέρμα (προς ΖΩΦΡΙΑ): Από Αφετηρία, δεξιά Λιοσίων, συνέχεια κάτω από τον κόμβο των τριών γεφυρών, Λεωφ. Δημοκρατίας, Ηρώων Πολυτεχνείου, Χασιάς, Φυλής, αριστερά Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, δεξιά στην ανώνυμη οδό έναντι της εισόδου της ΜΑΚ (40μ προ παλαιού τέρματος), δεξιά στην ανώνυμη οδό (συνολικού μήκους 280μ), δεξιά Ανωνύμου οδού και πλησίον εργοστασίου (Τέρμα).
  • Κατεύθυνση προς Αφετηρία (προς ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ): Από Τέρμα και πλησίον εργοστασίου ανωνύμου οδού, αριστερά ανωνύμου οδού, αριστερά Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, δεξιά Φυλής, Χασιάς, Ηρώων Πολυτεχνείου, Λεωφ. Δημοκρατίας, κάτω από τον κόμβο των τριών γεφυρών, Λιοσίων, αριστερά Παρασίου, αριστερά Αδμήτου, αριστερά Αγορακρίτου.
Σημείωση: Περισσότερες λεπτομέρειες για την τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 711 και την αλληλουχία των στάσεων μπορείτε να δείτε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ:6ΩΕ446ΨΧΕ3-7ΕΘ). 

ΠΗΓΗ: oasa.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου