Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Η Όλγα Γεροβασίλη υπερασπίζεται τη στάση των 18 εργαζομένων του Μετρό

Παρά τον σάλο από την αποκάλυψη ότι η απεργία στο Μετρό που ταλαιπώρησε εκατομμύρια Αθηναίους οφείλεται στην άρνηση των συνδικαλιστών να αποδεχθούν την μετακίνηση 21 υπαλλήλων από θέση γραφείου σε γκισέ... και τις δηλώσεις του αρμοδίου υφυπουργού ότι στην στάση εργασίας συμμετείχαν μόλις 18 εργαζόμενοι από τους 850 συνολικά, η Όλγα Γεροβασίλη βλέπει κοινωνικό αυτοματισμό.

Και όχι μόνο υπερασπίζεται την στάση εργασίας των εργαζομένων στο Μετρό αλλά καταγγέλλει με δηλώσεις της στον Real Fm την κυβέρνηση για κοινωνικό αυτοματισμό.

Η δήλωση της κ. Όλγας Γεροβασίλη: 
«Άκουσα για την ανάρτηση του Πρωθυπουργού, είχα ακούσει νωρίτερα τον αρμόδιο υπουργό που βγήκε για τη στάση στο Μετρό με τον γνωστό τρόπο, δηλαδή κοινωνικός αυτοματισμός, προκειμένου να δικαιολογηθούν μέτρα που πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση. 

Οι εργαζόμενοι εξ όσων πρόλαβα να δω καταγγέλλουν υποστελέχωση και τις εργασιακές συνθήκες και με βάση αυτό όπως έχουν δικαίωμα κάνουν απεργία. 

Από εκεί και μετά το να στρέφουμε πάλι, ότι οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που εμποδίζουν τη χώρα, είναι ένα αφήγημα που έχει χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν», δήλωσε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Όλγα Γεροβασίλη.

Παράλληλα η κυρία Γεροβασιλείου πρόσθεσε «ο αρμόδιος υπουργός και ο Πρωθυπουργός βγαίνουν πάλι με τη γνωστή συνταγή του κοινωνικού αυτοματισμού, μια εργασιακή ομάδα ενάντια στους Έλληνες πολίτες». 

ΠΗΓΗ: thetoc.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου