Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Ποδηλάτες επιτέθηκαν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Ποδηλάτες που οδηγούσαν σε λεωφορειόδρομο ενοχλήθηκαν από τις κόρνες λεωφορείου του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και... επιτέθηκαν στο λεωφορείο!

Αναλυτικά το Think Simple αναφέρει «Μάστιγα οι επιθέσεις στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Νέο περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς αυτή τη φορά από ποδηλάτες οι οποίοι οδηγούσαν εντός της λεωφορειολωρίδας. 

Το περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο της γραμμής του αεροδρομίου στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως εχθές το μεσημέρι, όταν ο οδηγός του λεωφορείου κόρναρε πριν επιχειρήσει να τους προσπεράσει προκειμένου να τους προειδοποιήσει για λόγους ασφαλείας, αυτό θεώρησαν παρενόχληση οι ποδηλάτες οι οποίοι παράτυπα οδηγούσαν εντός της λωρίδας αποκλειστικής κυκλοφορίας του λεωφορείου και θεώρησαν σκόπιμο να σπάσουν τον εξωτερικό καθρέφτη του οχήματος. 

Αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία για την καταγραφή του περιστατικού και να ταλαιπωρηθούν δεκάδες επιβάτες οι οποίοι αναγκάστηκαν να περιμένουν να ολοκληρωθεί η διαδικασία». 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου