Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Συνάντηση ΟΑΣΑ με αντιπροσωπεία εργαζομένων της Επιτροπής Αγώνα Τρόλλεϋ του ΠΑΜΕ

Με αντιπροσωπεία εργαζομένων της Επιτροπής Αγώνα Τρόλλεϋ του ΠΑΜΕ συναντήθηκαν, στα γραφεία του ΟΑΣΑ, ο πρόεδρος του Οργανισμού Τάσος Ταστάνης και ο διευθύνων σύμβουλος Ιωάννης Σκουμπούρης.

Στη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκαν και υπηρεσιακοί παράγοντες του Οργανισμού, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το συγκοινωνιακό έργο στην πρωτεύουσα.

Ειδικότερα, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ζήτησαν διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση του Οργανισμού ότι δεν θα υπάρξουν περικοπές δρομολογίων από τα οχήματα του στόλου του και συγκεκριμένα των δρομολογίων που πραγματοποιούν τα τρόλλεϋ.

Από την πλευρά της διοίκησης του ΟΑΣΑ επισημάνθηκε ότι πρωταρχικός της στόχος είναι η υπεράσπιση των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας και ότι, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, εξαντλείται κάθε δυνατότητα για την πιστή τήρηση των δρομολογίων.

Επίσης τονίστηκε ότι οι οποιεσδήποτε αλλαγές, δεν αφορούν στη μείωση του παρεχόμενου συγκοινωνιακού έργου, αλλά έχουν ως μοναδικό σκοπό την ορθολογικοποίησή του, με γνώμονα την ταχύτερη και βέλτιστη μετακίνηση των επιβατών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

ΠΗΓΗ

Σε όλη την Ευρώπη, υπάρχει στροφή προς την ηλεκτροκίνηση και εμείς που έχουμε ηλεκτροκίνητα ΜΜΜ (Τρόλλεϋ), οδεύουμε προς κατάργηση γραμμών, τώρα τι να πει κανείς...

Τώρα τι θα πουν κάποιοι; Δεν ξέραμε;


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου