Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Έρχονται νέες προσλήψεις στις Συγκοινωνίες

Σε πρώτο πλάνο τίθεται, πλέον, η ενίσχυση των Συγκοινωνιών. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μεταφορών, το αμέσως επόμενο διάστημα θα εκδοθεί προκήρυξη για την πρόσληψη 140 ελεγκτών κομίστρου.

Το συγκεκριμένο αίτημα κρίνεται “ώριμο” και φέρεται να έχει αποσπάσει τις απαραίτητες εγκρίσεις από τα στελέχη του υπερταμείου, στις αρμοδιότητες του οποίου εμπίπτουν οι Συγκοινωνίες.

Το νέο προσωπικό θα καλύψει κενά στον Οργανισμό Συγκοινωνιών (ΟΣΥ Α.Ε. - λεωφορεία, τρόλλεϋ). Δεν είναι ακόμη σαφές εάν οι 140 ελεγκτές θα είναι μόνιμοι ή με ανανεούμενες συμβάσεις.

Αμέσως μετά τους ελεγκτές κομίστρου, σειρά θα πάρουν οι διοικητικοί. Θα προσληφθούν 26 πτυχιούχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ και απόφοιτοι Λυκείου, ειδικότητας Διοικητικού - Οικονομικού. Υπάρχει πιθανότητα να εκδοθεί μία ενιαία προκήρυξη (140+26=166)

Στα αιτήματα ενίσχυσης των Συγκοινωνιών εγγράφεται και το ΜΕΤΡΟ (ΣΤΑΣΥ Α.Ε.) για την πρόσληψη 130 ηλεκτροδηγών

Σημειώνεται ότι μόλις την Δευτέρα, (25/6), ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 30 υπαλλήλους στην ΣΤΑΣΥ Α.Ε. ενώ την ίδια μέρα το ΑΣΕΠ έδωσε το “πράσινο” φως για άλλες 35 θέσεις στον ΟΣΕ Α.Ε. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER