Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Συνελήφθη ο άνδρας που πυροβόλησε κατά λεωφορείου της ΟΣΥ, της γραμμής Αιγάλεω - Σταθμός Αττική

Όταν το μεσημέρι της Δευτέρας, ο οδηγός του λεωφορείου 891 αναγκάστηκε στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Λιοσίων να το ακινητοποιήσει μετά από την επίθεση που δέχτηκε, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του Αγίου Παντελεήμονα κατάλαβαν ότι ο δράστης ή οι δράστες της επίθεσης δεν θα σταματούσαν εκεί. 

Έτσι συγκέντρωσαν πληροφορίες από καταθέσεις ενώ πόρτα - πόρτα πραγματοποίησαν έρευνα στην περιοχή όντας σίγουροι ότι ο δράστης κινείται σε αυτή τη ζώνη. Από τη μελέτη των στοιχείων αλλά και την γωνία της βολής κατάφεραν να «μαρκάρουν» συγκεκριμένη πολυκατοικία και δύο πιθανά διαμερίσματα. 

Για τρεις ημέρες έστηναν καρτέρι στο σημείο και στην «λοκαρισμένη» πολυκατοικία περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή. 

Χθες, λίγο μετά τις 15:00, είδαν τον 24χρονο να βγαίνει από την πολυκατοικία και να κινείται ύποπτα. Έτσι, τον συνέλαβαν και μετά από έρευνα στο σπίτι του βρήκαν και κατέσχεσαν το CZ το οποίο είχε χρησιμοποιήσει στην επίθεση εναντίον του λεωφορείου ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών ο δράστης πυροβολούσε από το μπαλκόνι του. 

Έκτος από το λεωφορείο έχει πυροβολήσει ένα όχημα και έναν άνδρα τον οποίο οι αστυνομικοί αναζητούν για να δώσει κατάθεση. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών, φθορές και νομοθεσίας περί όπλων και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου