Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ι. Σκουμπούρης: Από τότε που κλείνουμε τις μπάρες υπάρχει αύξηση εσόδων

Σε τελικό στάδιο μπαίνει το λειτουργικό έργο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, με το σταδιακό κλείσιμο των πυλών για ΑΜΕΑ και ανέργους. Ο ΟΑΣΑ έχει ήδη διεκπεραιώσει τη δωρεάν μετακίνηση για τις παραπάνω ομάδες, ενώ υπάρχουν ακόμη 120 χιλιάδες αιτήσεις προς έκδοση.

Ο κ. Σκουμπούρης, διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, μιλώντας στην εκπομπή «Ντάμες Σπαθί» και την Ελεονώρα Ορφανίδου στον Αθήνα 9.84, τόνισε ότι τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά: «50.000 άτομα (ΑΜΕΑ και άνεργοι) έχουν ήδη φορτίσει τις κάρτες τους, της δωρεάν μετακίνησης. 

Αυτή τη στιγμή μας έχουν κάνει αιτήσεις γύρω στις 120.000. Θα αρχίσουμε να κλείνουμε στους σταθμούς και τις πύλες των ΑΜΕΑ το προσεχές διάστημα, καθότι από αυτές θα διέρχονται και ομάδες που είναι στις κοινωνικές πολιτικές δωρεάν»

Ο κ. Σκουμπούρης αναφερόμενος στα έσοδα είπε: «Το αποτέλεσμα από τότε που αρχίσαμε και κλείναμε τις μπάρες ήταν ενθαρυντικά, καθώς υπάρχει αύξηση σε σχέση με τον Μάρτιο πέρυσι. Κινείται σε διπλάσιο ποσοστό εσόδων. Μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή έχουν πάρει 950.000 κάρτες. Να θυμίσω ότι 1 εκατ. είναι οι μετακινούμενοι κάθε μέρα στα Μέσα του ΟΑΣΑ». 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου