Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Με σύνθημα την «Επαναφόρτιση», ο ΟΑΣΑ διένειμε δωρεάν 8.000 ανώνυμες κάρτες

Με κεντρικό σύνθημα την επαναφόρτιση εισιτηρίων και καρτών, ο ΟΑΣΑ διένειμε την Τρίτη δωρεάν 8.000 ανώνυμες κάρτες ATH.ENA Card, ενώ το ίδιο είπε ότι θα κάνει και την Τετάρτη.

Επιδίωξη του Οργανισμού είναι να συνηθίσει το επιβατικό κοινό να επαναφορτίζει τόσο τα ηλεκτρονικά εισιτήρια όσο και τις ηλεκτρονικές κάρτες και να μην τα πετά.

Δεκάδες προωθητές του Οργανισμού σε επτά σταθμούς («Αγ. Αντώνιος», «Δουκ. Πλακεντίας», «Ομόνοια», «Σύνταγμα», «Ανθούπολη», «Αγ. Δημήτριος», «Αιγάλεω») μοίρασαν στο επιβατικό κοινό δωρεάν ανώνυμες κάρτες ΑΤΗ.ΕΝΑ Card, παρέχοντας τις σχετικές οδηγίες με ενημερωτικά φυλλάδια.

Ο ΟΑΣΑ, πέρα από την επαναφόρτιση, συστήνει στους επιβάτες την αγορά εισιτηρίων με πολλαπλές διαδρομές, όπως 10 + 1 ή 5 + 0 ή μετ' επιστροφής, προκειμένου να αποφεύγει τυχόν ουρές σε εκδοτήρια ή αυτόματα μηχανήματα. 

Εναλλακτικά, μπορεί να εκδώσει προσωποποιημένη κάρτα ATH.ENA Card και να τη φορτίζει μέσω του διαδικτύου ή του κινητού τηλεφώνου.

Όσον αφορά την επικύρωση εισιτηρίων και καρτών σε μετρό και ηλεκτρικό, αυτή γίνεται στις πύλες με το πράσινο βέλος, τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο από τους σταθμούς και πάντα στον αναγνώστη που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER