Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Όταν η ηγεσία του ΥΠΟΜΕΔΙ, δεν μπορεί να συνεννοηθεί με την διοίκηση της ΟΣΥ...

«Κόντρα» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους εργαζομένους της ΟΣΥ και τον υπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρ. Σπίρτζη.

Αιτία αυτής της κόντρας, οι δηλώσεις του υπουργού από το βήμα της βουλής, περί σαμποτάζ των εργαζόμενων τεχνικών της ΟΣΥ, ώστε να μην κυκλοφορούν στους δρόμους τα λεωφορεία.

Εμείς βρήκαμε δύο ενδιαφέροντα αποσπάσματα από τις ειδήσεις του ΣΤΑΡ και του ΑΝΤ1, που ο οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει το αλαλούμ που επικρατεί ανάμεσα στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΟΜΕΔΙ και της διοίκησης της ΟΣΥ και στην μέση βρίσκονται οι εργαζόμενοι.

Δείτε το πρώτο βίντεο που ο Γ. Γ. του ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Θ. Βούρδας δηλώνει ότι "Διασφαλίσαμε 8 εκατ. € σε ανταλλακτικά για την ορθολογική διαχείριση τους"


Κάποιος πρέπει να πει στον κ. Βούρδα, ότι άλλο είναι το διασφαλίσαμε και άλλο είναι το ΕΧΟΥΜΕ...

Δείτε τώρα και το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, όπου ο Δ/Σ της ΟΣΥ κ. Γλυκός παραδέχεται ότι δεν υπάρχει αφθονία ανταλλακτικών, αλλά από τους διαγωνισμούς που έχουν γίνει, προβλέπει ότι ΘΑ... ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ανταλλακτικά 7,1 εκατ. €, αυτά τα οποία εμείς χρειαζόμαστε.


Άρα οι αποθήκες ανταλλακτικών είναι άδειες. Καλό λοιπόν είναι να ενημερώσουν και τον κ. Σπίρτζη, όταν θα συνεννοηθούν για το τι ακριβώς συμβαίνει...

Όσο για τα πορίσματα, που λέει ότι έχει στα χέρια του ο κ. Υπουργός, καλό θα ήταν να τα προσκομίσει στον εισαγγελέα, αντί να μας κουνάει συνέχεια το δάχτυλο! Με αποδείξεις και ονόματα και αν αληθεύουν, να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: City-Bus-Drivers


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου