Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Κυκλοφόρησε εφαρμογή για φόρτιση της κάρτας στο μετρό και τα ΜΜΜ - Πώς δουλεύει

Οι χρήστες Android θα μπορούν να φορτώνουν την ΑΤΗ.ΕΝΑ card, την νέα κάρτα αστικών συγκοινωνιών από το έξυπνο κινητό τους. 

Μια νέα εφαρμογή που κυκλοφόρησε στο Google Play επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν προϊόντα για την προσωποποιημένη ATH.ENA Card που κατέχουν ή ακόμα και προϊόντα πολλαπλού εισιτηρίου.

Η εφαρμογή ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Αpp είναι ήδη διαθέσιμη για κατόχους κινητών Android που διαθέτουν τεχνολογία NFC και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όσους έχουν προσωποποιημένη ATH.ENA Card (προσοχή: όχι ανώνυμη κάρτα ή ΑΤΗ.ΕΝΑ Ticket). Μέσω της εφαρμογής οι χρήστες θα μπορούν να προσθέσουν στην κάρτα τους εισιτήρια ή πακέτα.  

Είναι επίσης δυνατή η φόρτιση της κάρτας με εισιτήρια που πιθανόν έχουν αγοραστεί online μέσω της ιστοσελίδας athenacard.gr. Μέχρι σήμερα η μόνη επιλογή για όσους αγόραζαν online ήταν να επισκεφθούν ένα έκδοτικό μηχάνημα ή εκδοτήριο για να κάνουν τη φόρτιση. 

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς πολλαπλών εισιτηρίων AΤΗ.ΕΝΑ Ticket (ο χρήστης λαμβάνει κωδικό για εκτύπωση από αυτόματο μηχάνημα) τα οποία βεβαίως είναι ανώνυμα, ωστόσο και πάλι απαιτείται η είσοδος στην εφαρμογή που είναι δυνατή μόνο για κατόχους προσωποιημένων καρτών. 

Να σημειωθεί πως για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, όπως και για να αγοράσετε εισιτήρια online στο athenacard.gr απαιτείται εγγραφή κατά την οποία επιλέγετε ένα νέο κωδικό (όχι το PIN που χρησιμοποιήσατε για την έκδοση της κάρτας.)  

H εφαρμογή στο Google Play υπάρχει εδώ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου