Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, διαψεύδει τη ΓΣΕΕ

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ΤΡΑΙΝΟΣΕ απαντά σε ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, που κάνει λόγο για τακτική κατασυκοφάντησης και σπίλωσης των εργαζομένων από τον υπουργό κ. Χρήστο Σπίρτζη, επιχειρώντας να διαβάλλει τώρα, όπως αναφέρει η ΓΣΕΕ, τους εργαζόμενους στις Οδικές Συγκοινωνίες μετά τους συναδέλφους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και στην ΣΤΑΣΥ. 

Σημείωση: (Παρόμοια ανακοίνωση εκδόθηκε και από το ΕΚΑ)

Η ΠΕΠΕ αναφέρει στην ανακοίνωση της:
"Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης που εκπροσωπεί το σύνολο των Ελλήνων Μηχανοδηγών στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με έκπληξη πληροφορήθηκε το σημερινό Δελτίο Τύπου της ΓΣΕΕ, που αναφέρεται «σε κατασυκοφάντηση και σπίλωση των εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ» από τον Υπουργό Μεταφορών κ.Σπίρτζη.

Ξεπερνώντας το γεγονός ότι ουδέποτε ερωτηθήκαμε ή κληθήκαμε από τη ΓΣΕΕ τα τελευταία χρόνια για να συζητήσουμε τα υπαρκτά προβλήματα του Ελληνικού Σιδηροδρόμου ή τις θέσεις μας για την ιδιωτικοποιημένη πλέον ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οφείλουμε σήμερα να διαψεύσουμε την ύπαρξη οποιασδήποτε τέτοιας τακτικής από τον κ.Σπίρτζη ή την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών.

Ουδέποτε διαισθανθήκαμε ότι ως εργαζόμενοι τύχαμε «κατασυκοφάντηση ή σπίλωση» από τον αρμόδιο Υπουργό και είναι απορίας άξια η εμπλοκή μας σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.

Οι Μηχανοδηγοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν διατυπώσει τις διαφωνίες τους για την κυβερνητική πολιτική των τελευταίων χρόνων, την πολιτική ανακολουθία της Κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αγωνίστηκαν ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας και θα συνεχίζουν να αγωνίζονται για ένα Σιδηρόδρομο στην υπηρεσία του Έλληνα Πολίτη.

Είμαστε σαν εργαζόμενοι οι Μηχανοδηγοί ΤΡΑΙΝΟΣΕ μαζί με τους εργαζόμενους Σταθερής και Οδικής Συγκοινωνίας, γιατί έχουμε κοινά προβλήματα και αγωνιζόμαστε για την από κοινού αντιμετώπιση αυτών.

Καλούμε όσους εκδίδουν δελτία τύπου εξ ονόματός μας, να είναι περισσότερο προσεκτικοί και να επικοινωνούν μαζί μας πριν δημοσιοποιήσουν θέσεις που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα (ΤΡΑΙΝΟΣΕ).


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γ. Γ.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                                    ΒΑΣ. ΤΟΥΡΛΗΣ0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER