Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Το συντονιστικό της ντροπής...


Συντονιστικό ντροπής και κατάντιας των ενόχων, που έφεραν και επέβαλαν το μνημόνιο,σε όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας.

Ξεκίνησε του ΗΣΑΠ λέγοντας ότι η ΣΤΑΣΥ έχει πάρει απόφαση,μέσα από Γ.Συνελ. για επαναλαμβανόμενες 48ωρες, πάμε για ρήξη,για σύγκρουση.Αυτή είναι η απόφασή μας,αλλά αν θέλει η ΟΣΥ την διαμορφώνουμε μαζί.Συγκέντρωση όλων των εργαζομένων.

Σκούλος...τα μέτρα μας ισοπεδώνουν,πρέπει να βρούμε συμμαχίες και από άλλες ΔΕΚΟ,αν και ο φωτόπουλος...(μπηχτές).Θα δούμε την πρόταση στο ΔΣ ,πρέπει όμως να δούμε και την κοινωνία...πως θα κατέβει ο ανάπηρος,ο εργαζόμενος ,οι οικογένειές μας,μην τους βάλουμε απέναντι,να είμαστε προσεχτικοί.Όταν κατατεθούν τα μέτρα θα κάνουμε έκτακτο ΔΣ. Βγάλαμε ανακοίνωση για το εισιτήριο και για τους ανέργους....(εμείς κάναμε ήδη και απεργία γιαυτά-πετάχτηκαν από Μετρό) καλό θα ήταν να κάνουμε μια συγκέντρωση στην πλ.Κοτζιά όλα τα μέσα(σε απεργία της ΓΣΕΕ),διότι δεν είναι σωστό να πηγαίνει άλλος στο μουσείο και να μην έρχονται έτσι οι εργαζόμενοι κάτω από το πανό του συνδικάτου.Να δούμε και τι στρατό έχουμε,πως θα πάμε...
ΓΙΑ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ.

Σορίκης... εισητήριο...μπλα,μπλά Ν 3920...μπλά,μπλά...προτείνω 24ωρη για την άλλη εβδομάδα για το εισιτήριο.
ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ Κ.ΛΟ ΜΑΖΙ-ΣΟΒΑΡΟΣ-ΕΓΚΥΡΟΣ-ΕΧΕΜΥΘΟΣ.

Σταματόπουλος...πάμε να τα κλείσουμε μέσα,δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε,όποιος δεν θέλει βρίσκει δικαιολογίες.Πάμε αυριο όλοι οι συνδικαλιστές στο υπουργείο.Αγώνας διαρκείας να πάρουν τα μέτρα πίσω.
ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Μανίκας...συμφωνώ με το πλαίσιο της ΣΤΑΣΥ ,σταματηστε να κατηγορείτε τους εργαζόμενους γιατί δεν έρχονται,αν δεν βγούμε τώρα για ανατροπή όλων αυτών είμαστε τελειωμένοι και τότε θα λετε ότι φαίνε οι εργαζόμενοι.Όλοι βρίζουν τους συνδικαλιστές,τι κάνετε στις συγκοινωνίες,γιατι δεν μπαίνετε μπροστά;με ρωτούν.
τα έχωσε και στον σκούλο για εσκεμένη αδράνεια...ο πρόεδρος όμως βράχος,δεν γούσταρε.

Σκοκέας...θέλετε να μην περάσουν τα μέτρα;θέλετε να μην χάσουμε;είμαστε αποφασισμένοι;αν ναι , εως που θα το πάμε;πρέπει να ενημερώσουμε τους συναδέλφους για να ξέρουν που φτάνει αυτή η πορεία και να μην πάμε με γιουρούσια αλλά με σχέδιο και συντεταγμένα.Εμείς θέλουμε να νικήσουμε εσείς το θέλετε;

Κασημέρης... να δεσμευτούν ονομαστικά όσοι κάνουν προτάσεις(συμφώνησε και ο Κουμούτσος,λέγοντας να δούμε ποιοι κάνουν πίσω στο τέλος)
απεργία διαρκείας.

Κιούσης...συμφωνώ με τον Σκοκέα...απεργία διαρκείας αλλά με τρόπο μην γίνει θηλιά...εισιτήριο ...τι γίνεται μετά την ψήφιση...αγώνας μη εφαρμογής των μέτρων.
ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 300-500 ΕΥΡΩ.

Στο μνημόνιο γράφει ότι οι μισθοί μας θα πλησιάσουν(λόγω ανταγωνιστικότητας) τους μισθούς των χωρών της νοτιοανατολικής Ευρώπης-Βουλγαρία-Τουρκία-Σκόπια-Αλβανία-Ρουμανία
μέσος όρος 200 ευρώ.Ανεργία 40%-εγκληματικότητα τρομακτική-υγεία θάνατος-
δικαιώματα βαρυποινίτη-διαβίωση αουσβιτς-μέλλον καλύτερα να μην το ζήσεις-τα παιδιά μας γιουσουφάκια για 100 ευρώ.

ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ.ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ


ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ΡΕ ;;;

ΠΗΓΗ: FACEBOOK


7 comments:

Μόνο έξι ήταν στο συντονιστικό ; Μόνο στον ΟΣΥ έχουμε 85 συνδικαλιστές . Ποιοι λειπαν και γιατί ; Απο αυτούς περιμένουμε απαντήσεις ¨αμεροληπτε¨ trolleatzi . Παίρνουν απαλλαγές για να μας εκπροσωπουνε. Γιατί τη χολή που βγάζεις για το Σιορικη δε τη βγάζεις για το Ξυδακη ή το Νικολακοπουλο ; Που ητανε ; Τους προστατευεις βρίζοντας τους άλλους ;

ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ . ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ. ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ .

ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Η παραπάνω ανάρτηση, είναι από σχόλιο στο Facebook, δεν ήμουν παρών στο συντονιστικό. Το σχόλιο έχει γίνει από μέλος της πρώην ΕΘΕΛ και έχει να κάνει με τους συνδικαλιστές της πρώην ΕΘΕΛ. Όσο για τον κύριο Σιορίκη που γράφεις δεν τον γνωρίζω, ούτε εξ όψεως. Όσο για τον κ. Νικολακόπουλο, τι να γράψω, νομίζω ότι πρόσφατα αναδείχτηκε νικητής στις εκλογές, αποφάσισε ο κόσμος γι' αυτόν.

Πολύ ευχαρίστως να σου δώσω βήμα σε αυτή τη σελίδα, να βγεις να γράψεις ότι θέλεις, δεν έχεις παρά να στείλεις mail, στο trolleatzis@gmail.com και θα σου στείλω πρόσκληση (χωρίς όνομα)

Δε βρίζω κανένα . Απλώς βρίζουν οι άλλοι κι εγώ κάνω ένα σχόλιο που τα εγκρινω . Αυτο θα πει υπεύθυνη ενημέρωση ! (η έν. αν που ήταν οεο ; )

Γιατί δεν την ρωτάς μόνος σου την ΕΝ.ΑΝ.;;;

Συνάδελφοι , το πιο σωστό είναι να ακουστούν τα ηχητικά πρακτικά με ευθύνη των υπευθύνων του συντονιστικού . Πιστεύω ότι είναι μαλακία να βασιζουμε τη πληροφόρηση μας στο κάθε πικραμένο απο τα Facebook . Και επιπλέον πολύ σωστά η αναπαραγωγή ειδήσεων έχει την ίδια ευθύνη με την πηγή . Blogger πιστεύω ότι πρέπει να επανορθωσεις .

1)H ΕΝ.Α.Ν ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑ...
2)ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΠΑΠ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΙΟ ΠΟΡΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΑ BLOG ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ...

Δημοσίευση σχολίου