Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Συνεργασία Uber - Moovit για τα δεδομένα συγκοινωνίας

Συνεργασία με αντικείμενο τα δεδομένα συγκοινωνίας ανακοίνωσαν η Uber και το Moovit. Το Moovit θα παρέχει τα κορυφαία APIs συγκοινωνίας του για τη νέα ενσωμάτωση της εφαρμογής Uber με τη δημόσια συγκοινωνία.

Η Moovit κατέχει και διαχειρίζεται αποθηκευτικό χώρο δεδομένων συγκοινωνίας αποτελούμενο από δεδομένα από περισσότερους από 7.000 οργανισμούς συγκοινωνίας ενισχυμένα με δεδομένα από την κοινότητα χρηστών του Moovit.

Παράλληλα, διαθέτει περισσότερους από 350 εκατομμύρια χρήστες και η δωρεάν εφαρμογή αστικής κινητικότητας παρέχει πλήρεις πολυτροπικές επιλογές μέσων μεταφοράς σε περισσότερες από 2.700 πόλεις σε 88 χώρες.

Η Uber ξεκινά την ενσωμάτωση της συγκοινωνίας στο Ντένβερ με σχέδια να το επεκτείνει και σε άλλες πόλεις τους επόμενους μήνες.

Οι επιβάτες μπορούν να προγραμματίσουν το ταξίδι συγκοινωνίας τους με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και οδηγίες βήμα προς βήμα που τροφοδοτούνται από το Moovit στην εφαρμογή Uber. Μόλις ένας επιβάτης εισέλθει στον προορισμό του, θα δει την επιλογή «Transit» δίπλα σε άλλες διαθέσιμες επιλογές συγκοινωνίας στην πόλη τους.

Όταν το επιλέξει, θα μπορεί να δει τις διαθέσιμες διαδρομές συγκοινωνίας, μαζί με τους χρόνους αναχώρησης και ταξιδιού, λαμβάνοντας παράλληλα οδηγίες για περπάτημα από / προς τους σταθμούς συγκοινωνίας.

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Moovit, Nir Erez, δήλωσε σχετικά πως η Uber είναι μια εταιρεία με όραμα που έχει αλλάξει θεμελιωδώς τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στην κινητικότητα σε πόλεις σε όλο τον κόσμο.

«Η Moovit είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με την Uber τώρα καθώς επεκτείνει την προσφορά της στον καταναλωτή και προσθέτει επιλογές σχεδιασμού ταξιδιού συγκοινωνίας στην εφαρμογή της», πρόσθεσε.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Moovit για την παροχή δεδομένων συγκοινωνίας σε πραγματικό χρόνο και σχεδιασμού διαδρομών στην εφαρμογή Uber», σχολίασε από την πλευρά του ο David Reich, Head of Transit στην Uber.

Όπως πρόσθεσε, «καθώς η Uber κινείται προς την κατεύθυνση της καθιέρωσης της ως ενός σημείου για τη μετακίνηση σε μια πόλη, το παγκόσμιο αποτύπωμα της Moovit θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε μια ενοποιημένη μετακίνηση σε όλο τον κόσμο».

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου