Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ο ΟΑΣΑ δίνει 3500€ για ένα powerpoint παρουσίασης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, σε δημοσιογράφους

 Το καλοκαίρι αναμένεται να γίνει η μετάβαση στο ηλεκτρονικό εισιτήριο για τα μέσα συγκοινωνίας της Αθήνας.
Ο ΟΑΣΑ ωστόσο συγκεκριμένα ετοιμάζει μια γκράντε καμπάνια ενημέρωσης για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, η οποία θα συμπεριλαμβάνει fancy πράγματα όπως μια παρουσίαση powerpoint, κάμποσα φυλλάδια και μια μασκότ καρτούν που θα στοιχίσουν 12.000 προ ΦΠΑ.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο athenstransport, το μισό περίπου ποσό (5.500 ευρώ) θα δοθεί για τη δημιουργία ενός καρτούν-μασκότ που θα προτρέπει το επιβατικό κοινό να χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν ως εξής:
  • 1.500 ευρώ για δημιουργία ενημερωτικού 8-πτύχου οδηγού ενημέρωσης και απόκτησης ηλεκτρονικού εισιτηρίου
  • 3.500 ευρώ για δημιουργία powerpoint για την παρουσίαση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στους δημοσιογράφους
  • 500 ευρώ για σχεδιασμό folder που θα δοθεί στους δημοσιογράφους κατά την παρουσίαση
  • 500 ευρώ για σχεδιασμό banner για τη συνέντευξη τύπου
  • 250 ευρώ για σχεδιασμό ψηφιακής πρόσκλησης που θα αποσταλεί στους δημοσιογράφους μέσω email
  • 250 ευρώ για σύνταξη δελτίου τύπου με επισυνάψεις για τους δημοσιογράφους
Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος εκτύπωσης των υλικών, ενώ τρισίμιση χιλιάρικα δίνει ο ΟΑΣΑ για ένα powerpoint που θα παρουσιαστεί σε δημοσιογράφους. 

Όσον αφορά στη μασκότ-καρτούν, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ η υπηρεσία αφορά «Ονοματοδοσία - Δημιουργία και Σχεδιασμός Character Concept τύπου Cartoon, campaignable χαρακτηριστικών, με σκοπό την ενημέρωση και προώθηση του νέου ηλεκτρονικού εισιτηρίου, την εκπαίδευση των χρηστών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και την ένταξη στην καθημερινότητα του πολίτη ενός character τύπου μασκότ για την καλλιέργεια μίας φιλικότερης σχέσης μεταξύ του πολίτη και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Θα έχει τη δυνατότητα προσαρμογής σε ενημερωτικά animation videos και όποιες άλλες προσαρμογές απαιτηθούν. Θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Συνέντευξη Τύπου»

Θυμίζουμε ότι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα είχε απορρίψει το ηλεκτρονικό εισιτήριο στις 30 Ιανουαρίου και ακόμη δεν έχει δώσει το πράσινο φως για την εφαρμογή του. 

Το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε πλήρη εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου από την 1η Ιανουαρίου του 2017. Σύμφωνα όμως με το τελευταίο χρονοδιάγραμμα, η μετάβαση θα έχει γίνει μέχρι και τις 31 Ιουλίου. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου