Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, απειλούν με επίσχεση εργασίας από τις 8/8, αν δεν βρεθεί λύση ως την Τρίτη

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ ύστερα από τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων που ταλαιπώρησαν το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο οι εργαζόμενοι προειδοποιούν για νέες κινητοποιήσεις, ακόμα και για επίσχεση εργασίας καθώς όπως λένε παραμένουν απλήρωτοι. 

«Δίνουμε περιθώριο λίγων ημερών στη διοίκηση του Οργανισμού και στο αρμόδιο υπουργείο προκειμένου να βρουν λύση στο πρόβλημα και να μας πληρώσουν τα δεδουλευμένα Ιουνίου και Ιουλίου», υποστήριξε, μιλώντας στο ΑΜΠΕ σήμερα, ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων Δημήτρης Τσερμενίδης.

«Έχουμε επικοινωνήσει ξανά με το υπουργείο υποδομών, μεταφορών και δικτύων ενώ έχουμε ζητήσει, με έγγραφό μας, συνάντηση και με το Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη μήπως και καταφέρουμε να βγούμε από το αδιέξοδο», ανέφερε ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ και τόνισε: 

«Δεν θέλουμε να ταλαιπωρούμε τους Θεσσαλονικείς, όμως κάτι πρέπει να γίνει. Αν μέχρι τις 2 Αυγούστου δεν καταβληθούν από τον Οργανισμό τα δεδουλευμένα τότε θα συνεδριάσει το συνδικάτο μας και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουμε σε επίσχεση εργασίας από τις 8 του μηνός». 

ΠΗΓΗ: voria.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου