Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Νέα προβλήματα! Μηχανήματα δίνουν επιπλέον ρέστα ενώ άλλα τα «τρώνε» (Βίντεο)

Περίπου ένα χρόνο μετά και ακόμη η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου δεν έχει εφαρμοστεί πλήρως.

Πολλά είναι τα μηχανήματα που αντιμετωπίζουν προβλήματα και καθυστερεί η εφαρμογή σε όλα τα ΜΜΜ - Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες μιας και το επόμενο διάστημα οι ουρές στα εκδοτήρια αναμένονται τεράστιες

Την περασμένη Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στον σταθμό του Μετρό στην Αγία Παρασκευή έγιναν δοκιμές σε παλαιά μηχανήματα επικύρωσης των εισιτηρίων τα οποία είχαν αναβαθμιστεί. Ωστόσο, υπήρξαν πολλές αστοχίες.

Ενδεικτικά είναι δυο συγκεκριμένα παραδείγματα. Το ένα αφορά εισιτήριο για το αεροδρόμιο το οποίο στοιχίζει δέκα ευρώ. Όταν κάποιος βάλει στο μηχάνημα ένα χαρτονόμισμα των δέκα ευρώ, το μηχάνημα του επιστρέφει το χαρτονόμισμα και πέντε κέρματα των 2 ευρώ χωρίς εισιτήριο.

Σε μία άλλη συναλλαγή, πάλι με εισιτήριο αξίας δέκα ευρώ για αεροδρόμιο το μηχάνημα δεν εξέδωσε εισιτήριο, δεν επέστρεψε το χαρτονόμισμα και έδωσε μόνο μία απόδειξη.

Την ίδια ώρα, η εταιρεία Αττικό Μετρό που προσπαθεί πάνω από ένα χρόνο να αναβαθμίσει τα μηχανήματα απαντάει ότι αφορά μόνο τα εισιτήρια για το αεροδρόμιο και πως αναμένεται να αλλάξει σύντομα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει θέμα και πως η αναβάθμιση των 76 παλαιότερων μηχανημάτων έκδοσης εισιτηρίων καθυστέρησε και το κλείσιμο όλου του συστήματος στα Μέσα σταθερής τροχιάς. 

Δείτε το βίντεο: 



ΠΗΓΗ: newsit.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου