Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Απίστευτη καταγγελία για οδηγό της ΟΣΥ: Κατέβασε από το λεωφορείο μητέρα με το μωρό της γιατί ήταν πρόσφυγες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της newpost.gr και του thepressroom.gr που επικαλούνται δηλώσεις του δημοσιογράφου Γιάννη Παργινού, ο οδηγός της ΟΣΥ, επέμενε να κατέβει από το λεωφορείο μία μητέρα με το μωρό της στο καρότσι, επειδή ήταν... πρόσφυγες.

Διαβάζοντας όμως τα δημοσιεύματα... από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο οδηγός αρνήθηκε την μεταφορά τους επειδή ήταν πρόσφυγες, απλώς επικαλέστηκε τον κανονισμό του ΟΑΣΑ, που αναφέρει ότι δεν μπορεί για λόγους ασφαλείας να μεταφέρονται δύο παιδικά καρότσια.

Εδώ ο κ. Παργινός αναφέρει ότι δεν είδε δεύτερο καρότσι, το ότι όμως δεν το είδε, δεν πάει να πει ότι δεν υπήρχε, αφού οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί δείχνουν ότι παρά τα λεγόμενά του, δεν υπήρχε άνεση χώρου στο λεωφορείο.

Πρέπει άμεσα να πάρει θέση το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ, να διερευνήσει το περιστατικό και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.

Έχει γίνει της μόδας τώρα τελευταία, να "βαφτίζουμε" όλα τα περιστατικά ρατσιστικά, έτσι επειδή το "θέμα" πουλάει!!!

Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε, να δηλώνει και να λέει ότι θέλει δημοσίως, κατασυκοφαντώντας και τσουβαλιάζοντας σε ένα σακί όλους τους εργαζομένους, χωρίς την ανάλογη τιμωρία.

Βέβαια περιμένουμε και από τη διοίκηση της ΟΣΥ, να πάρει θέση, εκτός αν εξάντλησε το "δίκιο" της στο εξώδικο που έστειλε στον συνάδελφο εργαζόμενο, διαχειριστή ιστοσελίδας. 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου