Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Καταγγελία από το Στέκι της Έλξης: Ξέφραγο αμπέλι ο ΟΣΕ

Χτες στα Καλάβρυτα αποδείχτηκε ότι αυτοί που διοικούν τον ΟΣΕ και τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο είναι απολύτως ανεύθυνοι, επικίνδυνοι και ανεπαρκείς.

Αν ο κ. Θεοφανόπουλος θέλει να παραιτηθεί και να φύγει όπως ακούγεται,να δώσει την παραίτηση του αύριο. Δημόσιες σχέσεις με την ασφάλεια επιβατών, ο κ. Θεοφανόπουλος δεν μπορεί να κάνει. 

Χτες στα Καλάβρυτα παρά το ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε καταργήσει -έπειτα από ενέργειες του Σωματείου των μηχανοδηγών- το δρομολόγιο της ατμάμαξας λόγω έλλειψης εκπαιδευμένου προσωπικού, συνταξιούχος, ...βρήκε τα κλειδιά της αποθήκης, έβαλε μπροστά την ατμάμαξα και κυκλοφόρησε ΜΕ επιβάτες την ατμάμαξα για 100, 200 κανείς δεν ξέρει πόσα μέτρα.

Χωρίς να υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ μηχανοδηγός στο σημείο. ΚΑΝΕΝΑΣ γιατί αυτήν ήταν η εντολή του Σωματείου, το δρομολόγιο ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.

Ο κ. Θεοφανόπουλος είναι απόλυτα υπεύθυνος γιατί έθεσε σε κίνδυνο την ζωή των επιβατών του βαγονιού.

Δείτε το βίντεο από το Kalavrytanews:



To πως βρέθηκε βαγόνι, επιβάτες μέσα σε αυτό και κυκλοφόρησε στην γραμμή είναι ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί ΑΜΕΣΑ.

Ο σταθμάρχης που στην βάρδια του έδωσε την εντολή να βγει το τρένο στην κυρία γραμμή είναι απόλυτα υπεύθυνος γιατί το τρένο ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στο πρόγραμμα κυκλοφορίας. 

Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν παιχνιδάκια με αυτά τα θέματα, πρέπει να καταλάβουν ακριβώς τι μπορεί να συμβεί. 

Όσοι θεωρούν ότι έτσι θα προβάλουν την περιοχή τους, με ένα τσαμπουκά που δεν λαμβάνει υπόψιν την ανθρώπινη ζωή και την ασφάλεια κυκλοφορίας, επειδή ο Δημόσιος Οργανισμός Σιδηροδρόμων είναι ένα ξέφραγο αμπέλι θα καταλάβουν σύντομα ότι ΜΟΝΟ έτσι δεν γίνεται διαφήμιση, αλλά αντίθετα μπορεί να προκαλέσουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημιά στο προϊόν που θέλουν να προωθήσουν. 

Ο συνταξιούχος, που ανέβηκε στην μηχανή κουβαλώντας επιβάτες θα βρεθεί και αυτός αντιμέτωπος με τα όσα απορρέουν από την κείμενη Νομοθεσία. 

Οι φίλοι του σιδηροδρόμου, θα πρέπει να αντιληφθούν τα όρια που υπάρχουν στην σχέση τους με τον σιδηρόδρομο και να καταλάβουν ότι τέτοιες ενέργειες μας γυρνάνε πολύ πίσω, πάρα πολύ πίσω. 

Όσον αφορά του εκπροσώπους της ΔΑΚΕ που μιλούν για ευθύνες του Προέδρου του Σωματείου, έχουν δίκιο. Όταν το τρένο βγαίνει από το πρόγραμμα κυκλοφορίας με ενέργειες του Σωματείου, θα πρέπει να στέλνουμε και μια Διμοιρία των ΜΑΤ να φυλάει την γραμμή και τις εγκαταστάσεις μπας και το βάλουν 1-2 ανεύθυνοι σιδηροδρομικοί ή μη (εδώ πραγματικά έχει χαθεί η μπάλα) που ενδεχομένως να εξυπηρετούν και κάποια σκοπιμότητα. 




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου