Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Κλειστό θα είναι το Σάββατο και την Κυριακή το τμήμα του ΗΣΑΠ στην γραμμή από «Ειρήνη» μέχρι την «Κηφισιά»

Κλειστό θα είναι το Σάββατο και την Κυριακή το τμήμα του ΗΣΑΠ στην γραμμή από «Ειρήνη» μέχρι την «Κηφισιά», λόγω των έργων που εκτελούνται.

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΑΣΑ για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, σ` αυτό το τμήμα, θα δρομολογηθεί εκτάκτως η λεωφορειακή γραμμή «Χ5 ΣΤ. ΗΣΑΠ Ειρήνη-Κηφισιά (Πλατεία Πλατάνου).

Η αφετηρία της γραμμής θα είναι έναντι της εισόδου του σταθμού ΗΣΑΠ Ειρήνη και το τέρμα στην πλατεία Πλατάνου, όπου βρίσκεται και η αφετηρία των λεωφορειακών γραμμών 550, Ε7, Χ14 .

Η λεωφορειακή γραμμή Χ5, στην κατεύθυνση προς Κηφισιά θα ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή:

Από το σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη, δεξιά Νερατζιωτίσσης, συνέχεια πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού, δεξιά Αγ. Κωνσταντίνου, αριστερά Λεωφόρος Κηφισίας, αριστερά πλατεία Πλατάνου.

Οι στάσεις που θα πραγματοποιούνται είναι οι εξής : Σταθμός Ειρήνη, Σταθμός Νεραντζιώτισσα, Διασταύρωση Μελισσίων, ΚΑΤ, Ζηρίνειο, Πλατεία Πλατάνου.

Στην κατεύθυνση προς σταθμό ΕΙΡΗΝΗ θα ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή:

Από την πλατεία Πλατάνου, Λεωφόρος Κηφισίας, δεξιά Αγ. Κωνσταντίνου, αριστερά Νερατζιωτίσσης, συνέχεια πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού, αριστερά στον χώρο επιβίβασης έναντι του σταθμού ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Οι στάσεις που θα πραγματοποιούνται είναι οι εξής: Πλατεία Πλατάνου, ΚΑΤ, Διασταύρωση Μελισσίων, Σταθμός Νεραντζιώτισσα, Σταθμός ειρήνη.

Η συχνότητα δρομολογίων θα είναι αντίστοιχη των συρμών του ΗΣΑΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση.
ΠΗΓΗ: kifissia24.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου