Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Κορωναϊός: Με το αντισηπτικό στο χέρι στα Μέσα Μεταφοράς

Χιλιάδες επιβάτες επιβιβάζονται και αποβιβάζονται καθημερινά στις αστικές συγκοινωνίες και τις καθιστούν, λόγω της επέλασης του κορωναϊού, χώρους υψηλής επικινδυνότητας.

Καθημερινά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς 1.000.000 επιβάτες και όσο αυξάνονται τα κρούσματα του κορωναϊού οι εργαζόμενοι εκεί ανησυχούν ολοένα και περισσότερο.

Στο μεταξύ, αντισηπτικά έχουν τοποθετηθεί στα βαγόνια του Προαστιακού, ενώ οι επαγγελματίες οδηγοί -όπως δηλώνουν στην κάμερα του Ανοικτού καναλιού- είναι με το αντισηπτικό στο χέρι. Μέτρα αυτοπροστασίας λαμβάνουν και οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων.

Σε όλες τις οθόνες των αστικών συγκοινωνιών προβάλλονται οι κανόνες προσωπικής υγιεινής, ενώ με γάντια έχουν προμηθευτεί οι υπάλληλοι στα εκδοτήρια, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με χρήματα. 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η απολύμανση στα λεωφορεία είναι καθημερινή, ενώ έμφαση δίνεται στα σημεία στήριξης των επιβατών, όπως είναι οι χειρολαβές και οι κάθετες μπάρες. 

Οι κανόνες προσωπικής υγιεινής, όπως φαίνεται, έχουν γίνει ρουτίνα στους επιβάτες, αλλά και στους εργαζόμενους των αστικών συγκοινωνιών.

Δείτε το θέμα όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv την Κυριακή:



ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου