Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΟΑΣΑ: Διορισμός μελών Δ.Σ. της εταιρείας Ο.ΣΥ.

O Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε. («ΟΑΣΑ»), σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. («ΕΕΣΥΠ»), ανακοινώνει τον διορισμό από τις 20 Μαρτίου, του Βασίλη Ξυπολυτά στη θέση του προέδρου Δ.Σ. της Εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. («ΟΣΥ») και του Δημήτρη Νταλταγιάννη ως μη εκτελεστικού μέλους Δ.Σ. της Εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. («ΟΣΥ»).

Ακολουθούν τα σύντομα Βιογραφικά Σημειώματα των δύο Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΥ.

1. Βασίλης Ξυπολυτάς, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μη Εκτελεστικό Μέλος 
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Είναι κάτοχος τριών μεταπτυχιακών τίτλων, ΜΑ Environmental Management από τo Harvard University, ΜΑ European Studies από το Πανεπιστήμιο του Kings College - University of London και Διοίκησης Επιχειρήσεων (M.B.A.) από το Coventry Business School, με πτυχίο BA Management and Marketing από το Πανεπιστήμιο του Coventry.

'Εχει δεκαετή εμπειρία σε θέσεις διοίκησης σε ΟΤΑ και ΔΕΚΟ, με γνώση στη διαχείριση στόλων ειδικών οχημάτων (Ασθενοφόρα, Πυροσβεστικά, Απορριμματοφόρα).

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κηφισιάς.

Είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων.

2. Δημήτριος Νταλταγιάννης, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου 
Ο Δημήτριος Νταλταγιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Είναι έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών. Είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (M.Sc.) του University of East London ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστικών συστημάτων.

Από το 2002 έως σήμερα είναι στέλεχος σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. Έχει ασχοληθεί ενεργά στον τομέα κατασκευών και ανακαίνισης εγκαταστάσεων, καθώς και στην ανάπτυξη μεθόδων για τη διαχείριση ενέργειας σε μεγάλα κτίρια.

Από το 2008 έως το 2010 διατέλεσε μέλος εκτελεστικής γραμματείας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών & Επαγγελμάτων.  

ΠΗΓΗ: oasa.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου