Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

ΟΑΣΑ: Μερική τροποποίηση διαδρομής της λεωφ. γραμμής Ε14

Με στόχο την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την αλλαγή του σημείου τερματισμού και τη μερική τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής Ε14 (ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΟΑΚΑ - ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ (EXPRESS), από την Τετάρτη 5/2/2020, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή Ε14
  • Διαδρομή από Αφετηρία: Από την Βασ. Αμαλίας (ΑΦΕΤΗΡΙΑ), δεξιά Λεωφ. Βασ. Σοφίας, Λεωφ. Κηφισίας, κάτω από τον ανισόπεδο κόμβο Λεωφ. Κηφισίας και Κατεχάκη, Λεωφ. Κηφισίας, πάνω από τον κόμβο Φάρος, Λεωφ. Κηφισίας, αριστερά Αμ. Αρτέμιδος, δεξιά Διονύσου, αριστερά Ανδ. Παπανδρέου, αριστερά εντός του χώρου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (νέο τέρμα).
  • Διαδρομή προς αφετηρία: Από τον χώρο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (νέο τέρμα), δεξιά Α. Παπανδρέου, δεξιά Ερατούς, αριστερά Φαιάκων, αριστερά Αμ. Αρτέμιδος, δεξιά Λεωφ. Κηφισίας, πάνω από τον κόμβο Φάρος, Λεωφ. Κηφισίας, κάτω από τον ανισόπεδο κόμβο Λεωφ. Κηφισίας και Κατεχάκη, Λεωφ. Κηφισίας, Λεωφ. Βασ. Σοφίας, Βασ. Γεωργίου Α, δεξιά κυκλικά Πλ. Συντάγματος, Φιλελλήνων, αριστερά Βασ. Αμαλίας (ΑΦΕΤΗΡΙΑ).
Ίδρυση στάσεων:
  1. Ιδρύουμε νέα στάση, με την επωνυμία «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ» επί της οδού Α. Παπανδρέου και 20 περίπου μέτρα πριν τον οδό Αιγαίου. Η στάση αυτή, είναι η τελευταία στάση αποβίβασης του επιβατικού κοινού.
  2. Ιδρύουμε νέα στάση, με την επωνυμία «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ», επί της οδού Α. Παπανδρέου και 15 περίπου μέτρα μετά από την είσοδο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η στάση αυτή είναι η πρώτη στάση επιβίβασης του επιβατικού κοινού. 
ΠΗΓΗ: oasa.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου