Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Οι καθυστερήσεις στο έργο για το τραμ ανησυχούν τους εμπόρους του Πειραιά

Για τη μεγάλη καθυστέρηση των έργων του τραμ στον Πειραιά και τις δυσμενείς επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης, συζήτησαν την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Ν. Μανεσιώτης με τον νέο πρόεδρο της «Αττικό Μετρό» Α.Ε. Νίκο Ταχιάο και τον διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Κουρέτα.

Από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου, εκφράστηκε για ακόμη μία φορά η δυσαρέσκεια του εμπορικού κόσμου για την καθυστέρηση που παρατηρείται, παρά τη μέχρι σήμερα πρόοδο των έργων.

Σαν φυσική συνέπεια, όπως τόνισαν οι έμποροι στη συνάντηση, είναι η επισκεψιμότητα να παραμένει μειωμένη και το παρεμπόριο να γιγαντώνεται στην πόλη, εντείνοντας παράλληλα την κυκλοφοριακή αναστάτωση, ενώ επισήμαναν την επιτακτική ανάγκη να επανέλθει άμεσα η ομαλή πρόσβαση των πολιτών στον Πειραιά και στην αγορά της πόλης.

Οι εκπρόσωποι της «Αττικό Μετρό» αναφέρθηκαν στις τεχνικές δυσκολίες που προκαλούν τις καθυστερήσεις και, ενώ δεν υπήρξε από την πλευρά τους χρονική δέσμευση παράδοσης και λειτουργίας των έργων, δήλωσαν ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ξεπεραστούν το συντομότερο τα εμπόδια. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου