Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Κ. Καραμανλής: Προσπάθεια να αυξηθεί η συχνότητα δρομολογίων του μετρό

Προσπάθεια να αυξηθεί η συχνότητα δρομολογίων του μετρό κατά τις ώρες αιχμής προανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τραγική την οικονομική κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες.

«Το καλοκαίρι βλέπαμε τους συρμούς να διέρχονται ανά δέκα λεπτά και οι επιβάτες να περιμένουν στις αποβάθρες», σχολίασε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Καραμανλής, ο οποίος υποστήριξε όσον αφορά το «πάγωμα» των αυξήσεων των διοδίων, ότι δεν υπήρξε καμιά συναλλαγή με τη διαχειρίστρια της Αττικής οδού.

Επίσης σημείωσε ότι το υπουργείο παλεύει σε πρώτη φάση να μην αυξηθούν τα τέλη κυκλοφορίας, ενώ εξετάζει την παροχή κινήτρων για την αγορά καλών μεταχειρισμένων αυτοκίνητων.

Αναφέρθηκε, τέλος, σε καθεστώς αδιαφάνειας και συναλλαγής στην επανεξέταση οδηγών άνω των 74 ετών, που καταργήθηκε με το νέο νόμο.

Ο κ. Καραμανλής υποστήριξε ότι μόνο το 1% των ηλικιωμένων κοβόταν στις εξετάσεις, ενώ αποκάλυψε ότι μόλις ανέλαβε το υπουργείο έλαβε τηλέφωνο από μία πολίτη που τον παρακάλεσε να αφαιρεθεί το δίπλωμα από τον 90χρονο πατέρα της γιατί είχε περάσει στην επανεξέταση παρότι είχε υψηλό ζάχαρο και είχε κομμένα δάκτυλα.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου