Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Κ. Καραμανλής: 1.000 νέα αστικά λεωφορεία στις συγκοινωνίες, για να μπει τέλος στην ταλαιπωρία και στις βλάβες

Η κυβέρνηση εμφανίζεται αποφασισμένη να προχωρήσει σε ανανέωση του στόλου των αστικών λεωφορείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως αποκάλυψε μιλώντας αποκλειστικά στο STAR ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

"Οι ανάγκες πλέον που έχουμε για την επόμενη 10ετία είναι για 1.000 λεωφορεία" τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και πρόσθεσε:

"Μέσα σε δύο χρόνια να προμηθευτούμε καινούργια και μάλιστα φιλικά προς το περιβάλλον για ν΄αντικαταστήσουμε έναν στόλο που είναι γερασμένος"

Όσον αφορά τη σημερινή κατάσταση, όπως δηλώνουν εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ αλλά και επιβάτες, είναι τραγική, καθώς τα λεωφορεία τα φτιάχνουν, χαλάνε, τα ξαναφτάχνουν και ξαναχαλάνε! Και αυτό γίνεται συνέχεια, καθημερινά...

Ενδεικτικό επίσης της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στις αστικές συγκοινωνίες είναι το στοιχείο ότι καθημερινά φτάνουν τα 100 τα λεωφορεία που μένουν από διάφορες βλάβες στον δρόμο και επισκευάζονται επί τόπου από τα κινητά συνεργεία!

Star. gr: Αν η πατέντα ήταν αγώνισμα, οι εργαζόμενοι της ΟΣΥ, θα έπαιρναν χρυσό μετάλλιο...



ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου