Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΙΕΚ ΑΛΦΑ και ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε. «παίζουν μπάλα» για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»

Το θεάρεστο έργο του Πατέρα Αντώνιου στηρίζουν το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και οι ΣΤΑ.ΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.), στέλνοντας μήνυμα αγάπης για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 12.00, από το γήπεδο Μοσχάτου (Καποδιστρίου 142-144), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας τους να συνδιοργανώσουν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου.

Στον φιλικό αγώνα -ο οποίος θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων που θα στηρίξουν τον σκοπό της Κιβωτού- θα συμμετάσχουν και διεθνείς βετεράνοι ποδοσφαιριστές, καθώς και γνωστοί καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι, οι οποίοι θα αγωνιστούν με τις ποδοσφαιρικές ομάδες των ΙΕΚ ΑΛΦΑ και ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.

Πριν τον κεντρικό αγώνα, θα διεξαχθεί στις 11.00 Τουρνουά Ακαδημιών, όπου θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες της «Κιβωτού του Κόσμου», της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου, του Α.Ο. Πάρνηθας και του Diamonds Soccer Club, με παίκτες μικρά παιδιά, ηλικίας περίπου 10 ετών!

Εξάλλου, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα θα γίνει και παρουσίαση του Χρυσαετού και άλλων σπάνιων πτηνών, ένα θέαμα που θα συναρπάσει τους μικρούς μας φίλους που θα παρακολουθήσουν με τις οικογένειές τους τον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα αγάπης. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου