Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΑΣΑ: Μερική προσωρινή τροποποίηση διαδρομής των λεωφ. γραμμών 705 και Γ12, λόγω εργασιών στο Δήμο Ιλίου

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει τη μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 705 (ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΙΛΙΟΝ - ΠΛ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. - ΣΤ. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ) και Γ12 (ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΑΓ.  ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΙΛΙΟΝ - ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ),από την Πέμπτη 6/9/2018 και για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών, λόγω εργασιών κατασκευής αγωγού αποχέτευσης ομβρίων επί της οδού Έκτορος από τη συμβολή της με την οδό Μέσης Ανατολής έως τη συμβολή της με την οδό Κλυταιμνήστρας στον Δήμο Ιλίου, ως εξής:

Τροποποίηση διαδρομής της λεωφ. γραμμής 705
Από τέρμα προς αφετηρία (προς Καματερό): Από Φυλής, αριστερά Καπετάν Βέρρα, συνέχεια Ερμιόνης, δεξιά Πριάμου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Εγκαταλείπονται οι στάσεις:
  • 1η Ρίμινι
  • 2η Ρίμινι
  • Πλατεία Ρίμινι
Ιδρύεται προσωρινή στάση απέναντι από τα γήπεδα 5Χ5 στο ύψος της οδού Αγ. Αναργύρων και περίπου 200μ από την οδό Φυλής.

Τροποποίηση διαδρομής της λεωφ. γραμμής Γ12
Από τέρμα προς αφετηρία (προς Καματερό): Από Φυλής, αριστερά Καπετάν Βέρρα, αριστερά Ιπποδαμείας, δεξιά Αλ. Παναγούλη, συνέχεια Αλ. Παναγούλη και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Εγκαταλείπονται οι στάσεις:
  • 1η Ρίμινι
  • 2η Ρίμινι

Σημείωση: Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών λεωφορείων και τρόλλεϋ. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου