Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Συνεργασία του Ομίλου ΟΑΣΑ με το Εθνικό Θέατρο

O ΟΑΣΑ, σε συνεργασία με την ΟΣΥ και το Εθνικό Θέατρο, ξεκινά μια νέα πρωτοποριακή δράση, στο πλαίσιο ενίσχυσης της κοινωνικής και πολιτιστικής συνεισφοράς του.

Πρόκειται για ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο, το οποίο επονομάστηκε «Θέατρο Express».

Το θεατρικό λεωφορείο απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, προσβλέποντας στο να τους προσεγγίσει στους χώρους που συγκεντρώνονται και δη στις δημόσιες πλατείες της πόλης, ενισχύοντας την επαφή ευρύτερων κοινωνικών ομάδων, με καταξιωμένες μορφές τέχνης και πολιτισμού, όπως το θέατρο.

Το πρώτο έργο που θα παρουσιαστεί είναι η Αρκούδα του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Σοφίας Μαραθάκη και με καταξιωμένους ηθοποιούς (Ιερώνυμος Καλετσάνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Φωτεινή Παπαχριστοπούλου).

Η αφετηρία της δράσης είναι το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, στο Γκάζι, στις 5 - 6 Ιουλίου 2018, ενώ οι επόμενες στάσεις του «Θεάτρου Εxpress» θα πραγματοποιηθούν στους Δήμους Αιγάλεω, Περιστερίου, Λαυρίου και Ραφήνας, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Ημερολόγιο Παραστάσεων: 


Το πρόγραμμα των παραστάσεων του θεατρικού λεωφορείου θα ανακοινώνεται στις ιστοσελίδες του ΟΑΣΑ και του Εθνικού Θεάτρου, www.oasa.gr και www.n-t.gr αντίστοιχα.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου