Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Επιβάτες ΜΜΜ: Μη μας μεταχειρίζεστε σαν εμπορεύματα, προς μεταφορά...

Δεν έχουμε πρόβλημα να μπούμε και από τη μπροστά και από την πίσω και από τη μεσαία πόρτα. Κι από το παράθυρο, αν θέλετε, βάλτε μας στο λεωφορείο, μα, προς Θεού, εξασφαλίστε μας μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή μετακίνηση. 

Κάντε μας να νιώσουμε έστω και στο ελάχιστο άνθρωποι και όχι αντικείμενα και μετά βρείτε τα μεταξύ σας για το από ποια πόρτα θα μπαίνουμε στο λεωφορείο. 

Τιμήστε με κάποιον τρόπο το αντίτιμο που φροντίζουμε καθημερινά να σας καταβάλλουμε και μετά λύστε οδηγοί και διοίκηση ΟΑΣΑ τα μεταξύ σας ζητήματα.

Ξέρετε, είναι λίγο έως πολύ ενοχλητικό και εκνευριστικό να σας βλέπουμε και να σας ακούμε να γκρινιάζετε και να τσακώνεστε για το ποια πόρτα θα χρησιμοποιούν οι επιβάτες για να μπουν σε κάτι οχήματα που στην πλειονότητά τους θυμίζουν κονσέρβες έτοιμες να σκάσουν από την υπερθέρμανση. 

Είναι τουλάχιστον γελοίο να συζητάτε για τις πόρτες των λεωφορείων και όχι για τα ανύπαρκτα κλιματιστικά και τις αφόρητες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι επιβάτες των ΜΜΜ είναι υποχρεωμένοι να κυκλοφορούν καλοκαιριάτικα στην Αθήνα των 35 βαθμών Κελσίου.

Μπορεί για εσάς το θέμα της λαθρεπιβίβασης να θεωρείται μείζον και να ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας αλλά κι εμείς, που στεκόμαστε στην ουρά να προμηθευτούμε το ηλεκτρονικό εισιτήριο και το πράσινο λαμπάκι ανάβει κάθε φορά που μπαίνουμε στα λεωφορεία σας, δεν σας δώσαμε ποτέ το δικαίωμα να μας μεταχειρίζεστε σαν εμπορεύματα προς μεταφορά. 

Γιατί και εμπορεύματα να είμαστε, κάποια στοιχειώδη μέτρα θα τα παίρνατε ώστε να μην αλλοιωθούμε από τη ζέστη. 

Αντιθέτως, τα περισσότερα από τα λεωφορεία σας μόνο για μεταφορά ανθρώπων δεν είναι τις περισσότερες ώρες της ημέρας, καθώς βράζουν από τη ζέστη κι εσείς κάθεστε και συζητάτε για το ποια πόρτα θα πρέπει να χρησιμοποιούμε.
  • Αλήθεια, όλοι εσείς που κατεβάζετε αυτές τις φοβερές και τρομερές ιδέες, χρησιμοποιείτε κανένα λεωφορείο για να πάτε στη δουλειά σας ή είστε του Ι.Χ.; 
  • Αλήθεια, έχετε στοιβαχτεί μαζί με άλλους εκατό σε ένα όχημα που βράζει για να γυρίσετε σπίτι σας ή έχετε εξασφαλισμένη τη δροσιά του αυτοκινήτου σας; 
Λύστε μας αυτή την απορία πρώτα και μετά πολύ ευχαρίστως να μπούμε κι εμείς στη συζήτησή σας για τις πόρτες των λεωφορείων. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου