Κυριακή 29 Απριλίου 2018

25χρονος έκλεβε εκδοτικά μηχανήματα εισιτηρίων του ΟΑΣΘ

Τέλος στη δράση 25χρονου ημεδαπού, ο οποίος παραβίαζε εκδοτικά μηχανήματα εισιτηρίων σε αστικά λεωφορεία και αφαιρούσε τους κερματοδέκτες, έβαλαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με την επ’ αυτοφώρω σύλληψή του χθες το πρωί.

Ο 25χρονος εντοπίσθηκε από υπαλλήλους του οργανισμού αστικών συγκοινωνιών να περιεργάζεται εκδοτικό μηχάνημα εισιτηρίων σε σταθμευμένο λεωφορείο στην περιοχή της Βούλγαρη και σε έλεγχο που διενήργησαν ειδοποιηθέντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία και το χρηματικό ποσό των 575 ευρώ.

Επιπλέον, πλησίον του λεωφορείου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 25χρονου, το οποίο χρησιμοποιούσε ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής κατά την τέλεση των κλοπών.

Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προέκυψε ότι ο συλληφθείς από το Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, διέρρηξε 18 εκδοτικά μηχανήματα εισιτηρίων εντός σταθμευμένων σε τερματικούς σταθμούς αστικών λεωφορείων, από τα οποία αφαίρεσε τους κερματοδέκτες.

Το συνολικό χρηματικό ποσό που αφαίρεσε ανέρχεται σε 4.950 ευρώ περίπου, προκαλώντας παράλληλα φθορές στα εκδοτικά μηχανήματα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου