Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Σωματείο Τεχνικών & Υπαλλήλων ΟΣΥ ΑΕ (πρώην ΗΛΠΑΠ): Πληρώθηκαν οι πρώτες δικαστικές αποφάσεις

Ολοκληρώθηκε η πληρωμή στου πρώτους σαράντα Συναδέλφους που δικαιώθηκαν από το Ειρηνοδικείο Πειραιά (Διαδικασία Περιουσιακών Διαφορών - Εργατικά), για τα "κομμένα" επιδόματα (Ανθυγιεινό) λόγω της παράνομης εφαρμογής του μνημονίου το 2013 από τον τότε Δ/ντα Σύμβουλο ΟΣΥ κ. Οικονόμου Ιωάννη.

Σύμφωνα με την Απόφαση 2/2018, υποχρεώνει την ΟΣΥ να καταβάλει άμεσα σε έκαστο των εναγόντων το ποσό 1028€.

Αισιοδοξούμε, προβάλλοντας τεκμηριωμένα νομικά επιχειρήματα και δεδομένο τις θετικές δικαστικές αποφάσεις, το Εφετείο να υποχρεώσει την ΟΣΥ να καταβάλει και τα δικαστικά έξοδα. (450€).

Υπενθυμίζουμε, ότι οι δικαστικές διεκδικήσεις του Σωματείου μας συνεχίζονται για ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους. Ο ρυθμός έκδοσης των αποφάσεων διαφέρει ανάλογα με τους Δικαστές. 

Το Σωματείο αναλαμβάνει να οργανώσει τις προσφυγές, χωρίς καμία εργολαβική επιβάρυνση και να καλύψει τα έξοδα (αμοιβή νομικών συμβούλων, παράβολα, τέλη απογραφικού, δικαστικό επιμελητή, κλπ) τα οποία θα κρατηθούν σε δόσεις από τη μισθοδοσία.

Είμαστε συνέχεια δίπλα σας και προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε πλήρως, άμεσα, έγκαιρα & έγκυρα, όλα τα τηλέφωνά μας είναι γνωστά και πάντα διαθέσιμα.

Ο αγώνας για να φέρει αποτελέσματα, πρέπει να έχει διάρκεια, συνέχεια και στόχο.

Για το ΔΣ

          Πρόεδρος                            Γ. Γραμματέας
Καραμητόπουλος                           Σιδερής 
    Αθανάσιος                                  Πέτρος

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου