Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Ανάληψη ευθύνης για τους εμπρησμούς των σταθμαρχείων της ΟΣΥ, στην Κάνιγγος & την Πανεπιστημίου

Φωτογραφία αρχείου
Οι αναρχικές ομάδες επίθεσης «Ζαν Τσάρλς ντε Μενέξες» ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό του σταθμαρχείου του ΟΑΣΑ στην πλατεία Κάνιγγος και τον εμπρησμό των εκδοτηρίων του ΟΑΣΑ στην Πανεπιστημίου στα τέλη Δεκέμβρη.

Σε κείμενό τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν:
«Κάμερες, Ηλεκτρονικά Εισιτήρια, μπάρες στα μετρό, στρατιωτική επιβολή μέσω της μόνιμης παρουσίας αστυνομικών σε γειτονιές της Αθήνας είναι λίγα από τα μέσα που χρησιμοποιεί η κρατική εξουσία, για να ελέγξει το δημόσιο - κοινωνικό πεδίο. 

Οι νόμοι που παρουσιάστηκαν πρόσφατα και ήδη είναι στο πρώτο στάδιο της εφαρμογής στους για δημιουργία ηλεκτρονικών εισιτηρίων και τοποθέτηση μπαρών στα ΜΜΜ δεν είναι παρά ένα ακόμα βήμα προς την ολοκλήρωση των κρατικών στόχων για απόλυτο έλεγχο των μετακινήσεων, των υπηκόων του! 

Ο έλεγχος αυτός στρατηγικά θα του επιτρέψει να έχει το πάνω χέρι και αποτελεί ένα ακόμα όπλο προς τα εχθρικά προς την εξουσία κοινωνικά κομμάτια. Είναι ένα ακόμη βέλος στη φαρέτρα του μαζί με τους μπάτσους, τις φυλακές, τα υπερσύγχρονα συστήματα παρακολούθησης». 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER