Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Ατύχημα στη Βουλιαγμένης: Βρήκαμε τον ένοχο ή ψάχνουμε το «εύκολο» θύμα;;;

Σύμφωνα με άρθρο του tovima.gr, ερωτηματικά εγείρουν οι αστυνομικοί, για το ατύχημα στη Βουλιαγμένης ανάμεσα σε λεωφορείο της ΟΣΥ και μηχανή, που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του πρώην παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομπών Κώστα Αγγελίδη, το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων. 

Σύμφωνα με αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από ευρήματα στον τόπο του συμβάντος διατυπώνονται σοβαρές αμφιβολίες για την κίνηση του λεωφορείου στο οποίο κατέπεσε με την μοτοσικλέτα του ο άτυχος ιδιώτης, ενώ αναζητούνται στοιχεία από κάμερες σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου.

Σύμφωνα με ορισμένες αστυνομικές πηγές ο οδηγός του λεωφορείου του ΟΑΣΑ, στο οποίο κατέπεσε η μοτοσικλέτα, ανέφερε ότι αυτό συνέβη ενώ ο ίδιος βρισκόταν με σχεδόν μηδενική ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα του δρόμου. Προκειμένου στην επόμενη διασταύρωση να στρίψει αριστερά με κατεύθυνση προς την Βάρη. 

Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη πέδησης, «συρσίματος», της μοτοσικλέτας (για μήκος τουλάχιστον 20 μέτρων) και θραύσματα στην δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Βουλιαγμένης. 


Καλά μέχρι εδώ, γιατί όμως θα πρέπει ντε και καλά, να φταίει ο οδηγός του λεωφορείου και να μην επεκταθούν οι έρευνες, μήπως εμπλέκεται και άλλο όχημα στο ατύχημα;;; 

Μήπως ψάχνουμε το εύκολο θύμα;;; 

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα, να αναρρώσει ο κ. Αγγελίδης!!!

Να μην δημιουργούνται όμως εντυπώσεις και να μην στοχοποιούνται εργαζόμενοι, για μια άτυχη στιγμή... 




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου