Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

“Άνοιξαν οι ουρανοί” και στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Δυσφορία και μικρή λεκτική ένταση προκλήθηκε σε επιβάτες της Γραμμής 27 του ΟΑΣΘ που εκτελεί το δρομολόγιο Σταυρούπολη - Πανεπιστήμια καθώς η οροφή του λεωφορείου έσταζε νερά στο εσωτερικό του οχήματος με αποτέλεσμα οι επιβάτες να δημιουργήσουν ένα κενό κλοιό στο σημείο των νερών για να αποφύγουν την “βροχή” εντός του λεωφορείου. 

Η συζήτηση και τα παράπονα ξεκίνησαν όταν το λεωφορείο γέμισε ασφυκτικά και παρατηρήθηκε πως σε ένα συγκεκριμένο σημείο δεν πήγαινε κανείς να σταθεί, εκεί όπου και το πρόβλημα με τα νερά ήταν εντονότερο, καθώς σταγόνες υπήρχαν σχεδόν σε όλη την οροφή. 

Τότε οι επιβάτες στράφηκαν προς τον οδηγό ως αποδέκτη των γενικότερων παραπόνων τους και εκείνος προσπαθώντας να εξηγήσει από πλευράς του την κατάσταση ανέφερε σύμφωνα με τους επιβάτες πως ουσιαστικά δεν είναι στο χέρι τους να κάνουν κάτι για να λύσουν την κατάσταση με τα προβληματικά οχήματα όντες και οι ίδιοι τους η τελευταίοι στην λίστα επιρροής του οργανισμού στην παρούσα φάση. 

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που τα οχήματα αναβλύζουν νερά στο εσωτερικό τους σε λακκούβες ή μπάζουν νερά από την οροφή, σε περιπτώσεις βροχοπτώσεων.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER