Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Κλοπές με κριτήριο τις… στάσεις του τρένου

Ρώσος… ελαφροχέρης έφθανε με το τρένο σε διάφορες περιοχές, έμπαινε σε κοντινά των στάσεων καταστήματα, έκλεβε πορτοφόλια πελατών και υπαλλήλων, κινητά τηλέφωνα tablet και προϊόντα των καταστημάτων κι έφυγε με το… επόμενο τρένο!

Κι αυτό από τα απίστευτα των καιρών 
Είναι κι αυτό ένα από τα απίστευτα που προκύπτουν μέσα από τα στοιχεία εξιχνίασης διαφόρων υποθέσεων.

Στην προκειμένη περίπτωση, διαπιστώθηκε από την έρευνα ότι ο 45χρονος Ρώσος, κινιόταν σε περιοχές όπου είχε εύκολη πρόσβαση με τη χρήση συρμών του τρένου.

Από τη Νέα Ιωνία ως την Κηφισιά και την Καλλιθέα 
Τέτοιες περιοχές ήταν η Νέα Ιωνία, το Μαρούσι, ο Πειραιάς, η Κηφισιά και η Καλλιθέα.

Παριστάνοντας τον πελάτη ή τον τουρίστα, φορώντας συνήθως καπέλο - τραγιάσκα και τσάντα πλάτης, έμπαινε σε καταστήματα εν ώρα λειτουργίας και αφαιρούσε κινητά τηλέφωνα, tablet και πορτοφόλια είτε των υπαλλήλων ή πελατών αυτών, είτε προϊόντα του καταστήματος.

Πού χτύπησε 45χρονος Ρώσος τουρίστας με την τραγιάσκα 
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξακριβώθηκε ότι το τελευταίο έτος ο 45χρονος είχε διαπράξει, με την ίδια μεθοδολογία, δεκαεπτά κλοπές από καταστήματα στις περιοχές Νέας Ιωνίας, Εξαρχείων, Καλλιθέας, Μοναστηρακίου, Αγίου Δημητρίου, Κηφισιάς, Πειραιά, Νέου Κόσμου, Ζωγράφου, Περιστερίου και Αμαρουσίου.

Συνεχίζουν την έρευνα και για άλλες κλοπές 
Η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER