Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Χρ. Σπίρτζης: Τα έργα δεν ανήκουν σε καμιά κυβέρνηση, παρά μόνο στον Ελληνικό λαό

«Τα έργα δεν ανήκουν σε καμιά κυβέρνηση παρά μόνο στον ελληνικό λαό», τονίζει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Έθνος» αναφερόμενος σε μια σειρά έργων που αποτελούν προτεραιότητα για το υπουργείο.

«Μέλημά μας, και εκεί θα κριθούμε, είναι κάθε έργο να κοστίζει όσο πραγματικά αξίζει, με διαφάνεια», υπογραμμίζει ο κ. Σπίρτζης.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που «εμφανίζουν την ψαλίδα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να κλείνει», ο κ. Σπίρτζης σημειώνει ότι «ο κόσμος έχει αντιληφθεί τη μεγάλη προσπάθεια του πρωθυπουργού για παραγωγική ανασυγκρότηση, κοινωνική δικαιοσύνη και παγκόσμια καθιέρωση της χώρας», ενώ για τις επιθέσεις που δέχεται από την αντιπολίτευση απαντά: 

«Νιώθω υπερήφανος που συμβάλλω στη διαμόρφωση μιας ριζοσπαστικής προοδευτικής πολιτικής της κυβέρνησής μας και περισσότερο που ανήκω στους στοχοποιημένους από την αντιπολίτευση και από συγκεκριμένα συμφέροντα».

Για το υπό κατάρτιση νομοσχέδιο για τις εταιρείες μεσιτείας ταξί αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ολοκληρώνεται, θα κληθούν όλοι να κάνουν τις προτάσεις τους και δεν έχει να κάνει με το κλείσιμο ή το άνοιγμα κανενός επαγγέλματος. 

Σημειώνει ότι «η αλήθεια είναι ότι στελέχη της ΝΔ επιχείρησαν, αντί να εξυγιάνουν τον χώρο των ταξί να δημιουργήσουν “γκρίζες ζώνες”, δραστηριότητες που δεν μπορούν να ελεγχθούν», ενώ επισημαίνει ότι «τις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθούν πολλά».

Αναφερόμενος στην έρευνα για τα κυκλώματα πλαστών εισιτηρίων λέει ότι προχωρά. 
«Το ζήτημα, που δεν έχει αναδειχθεί είναι γιατί τόσα χρόνια τα κυκλώματα αυτά δρούσαν ανενόχλητα και ποιοι δεν λάμβαναν τις αποφάσεις για την παρεμπόδισή τους», επισημαίνει για να τονίσει όμως, ότι «οι υπάλληλοι σε ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ στην πλειονότητά τους δουλεύουν με αυταπάρνηση». 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER