Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Δ. Πεντέλης: Επιστολή στο υπουργό Μεταφορών, για τα προβλήματα στις λεωφορειακές γραμμές

Ο δήμος Πεντέλης με ανακοίνωσή του τονίζει ότι δέχεται από δημότες παράπονα και έντονη δυσαρέσκεια για τη μη τήρηση της συχνότητας και των ωραρίων των λεωφορειακών γραμμών που εξυπηρετούν τις περιοχές του Δήμου Πεντέλης, και συγκεκριμένα τη δυσλειτουργία των λεωφορειακών γραμμών 405 και 451.

Ο δήμος Πεντέλης επισημαίνει ότι έχει διαβιβάσει επανειλημμένως προς την αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΣΑ, έγγραφα που περιγράφουν με ακριβή στοιχεία τα παράπονα των δημοτών και επιβατών των συγκεκριμένων λεωφορειακών γραμμών για τη μη τήρηση των ωραρίων ή την ελλιπή πραγματοποίηση των δρομολογίων, φαινόμενο το οποίο εξακολουθεί να παρατηρείται καθημερινά, με αποτέλεσμα τη συνεχή ταλαιπωρία των δημοτών μας.

Οι συγκεκριμένες λεωφορειακές γραμμές θεωρούνται κύριας και πρωταρχικής σημασίας για τις επιβατικές μεταφορές στο Δήμο μας, δεδομένου ότι εξυπηρετούν και καλύπτουν ανάγκες μεγάλης επιβατικής κίνησης, και συνδέουν την περιοχή με τους σταθμούς μετρό.

Παρακαλεί δε, για τις άμεσες και επείγουσες ενέργειες αρμοδιότητάς σας και την ενημέρωσή μας επί του θέματος.

Η αρμόδια υπηρεσία ΟΑΣΑ στην οποία κοινοποιείται το παρόν, παρακαλείται όπως εξετάσει τη δυνατότητα ελέγχου και τήρησης των δρομολογίων των συγκεκριμένων λεωφορειακών γραμμών. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου