Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Βελτιωμένη η κατάσταση στις Συγκοινωνίες της Αθήνας

Καλύτερη είναι η εικόνα στις Συγκοινωνίες της Αθήνας όσο οδεύουμε προς τον Σεπτέμβριο. Στο δίκτυο του Μετρό οι μεγάλες αναμονές που έφταναν ακόμα και τα 18-20 λεπτά δεν εμφανίζονται πλέον και τα δρομολόγια έχουν γίνει τακτικά.

Στη Γραμμή 1 παρουσιάζονται κάπως πιο αραιά τα δρομολόγια ενώ στη Γραμμή 2 επανήλθαν τα ξεχωριστά δρομολόγια προς Άγιο Δημήτριο και Ελληνικό.

Ωστόσο άλυτο παραμένει το πρόβλημα της έλλειψης κλιματισμού στους συρμούς πρώτης γενιάς του Μετρό (για τις Γραμμές 2 και 3) ενώ το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και σε κάποιους συρμούς της Γραμμής 1. Τις πολύ ζεστές ημέρες σε αυτούς τους συρμούς η κατάσταση είναι αφόρητη ειδικά όταν τα βαγόνια είναι γεμάτα με κόσμο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως και οι πληρότητες την εβδομάδα που μας πέρασε δεν ήταν μεγάλες λόγω των καλοκαιρινών αδειών, ενώ από σήμερα το πρωί παρατηρείται πολύ μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου.

Τις επόμενες ημέρες καθώς θα ολοκληρώνεται ο Αύγουστος και μαζί του οι άδειες αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη επιβατική κίνηση και φυσικά η σεζόν θα ξεκινήσει και επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα καθώς το ημερολόγιο θα γράφει 4 Σεπτεμβρίου.

Το ίδιο βελτιωμένη εμφανίζεται και η κατάσταση στο δίκτυο των λεωφορειακών γραμμών αλλά και του Τραμ με τις συχνότητες των δρομολογίων να είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο.

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου