Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Κ. Καραμανλής: Η κυβέρνηση προσπαθεί να απαξιώσει τις αστικές συγκοινωνίες

«Είτε από τη θέση της κυβέρνησης, είτε από αυτήν της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Νέα Δημοκρατία έχει σταθεί απέναντι στις απεργιακές κινητοποιήσεις, τελικό αποτέλεσμα των οποίων είναι η ταλαιπωρία των πολιτών», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Κώστας Καραμανλής.

«Οι επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στα μέσα σταθερής τροχιάς, ανεξαρτήτως της ορθότητας των προβαλλόμενων επιχειρημάτων από την πλευρά των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, δεν αποτελεί την εξαίρεση. Κύρια, όμως, υπεύθυνη της όλης κατάστασης που επικρατεί είναι η “απούσα” κυβέρνηση, η οποία -με προκλητική απάθεια- παρακολουθεί την καθημερινή ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, χωρίς να πράττει κάτι.

Είναι πλέον δεδομένο ότι η κυβέρνηση προσπαθεί, με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο, να οδηγήσει τις αστικές συγκοινωνίες στην απαξίωσή τους. 

Ένταξή τους στο Υπερταμείο, προβληματική διαχείριση, απώλειες εσόδων, “τρύπα” στους προϋπολογισμούς τους και αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων είναι ορισμένα μόνο από τα επιτεύγματα της κυβέρνησης αυτής στον τομέα των συγκοινωνιών», καταλήγει ο κ. Καραμανλής. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου