Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας: Κινητοποιήσεις στις 15/7 από τους οδηγούς - καταγγέλλουν υποκλοπή έργου από τα ταξί

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι επαγγελματίες οδηγοί του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, αφού όπως οι ίδιοι αναφέρουν, το φαινόμενο της υποκλοπής έργου από τα ταξί, έχει γίνει σχεδόν καθημερινό.

«Υπολογίζουμε πως είναι δεκάδες ταξί καθημερινά που μεταφέρουν κόσμο στην Αττική από διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας. Μπορεί και 50 ταξί από Αιτωλοακαρνανία καθημερινά…», αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Υπεραστικών Λεωφορείων Αιτωλοακαρνανίας, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Οι οδηγοί του υπεραστικού ΚΤΕΛ, θέλοντας να προστατέψουν τη δουλειά τους, όπως λέει και ο πρόεδρος του Σωματείου, ετοιμάζουν κινητοποίηση για την Παρασκευή 15 Ιουλίου. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται να παρατάξουν τα λεωφορεία τους δίπλα στη γέφυρα του Εύηνου από τα ξημερώματα της Παρασκευής «και για όσες ώρες κριθεί αναγκαίο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου.

Σε κάθε περίπτωση, οι οδηγοί δεν έχουν την πρόθεση να προκαλέσουν παρακώλυση της κυκλοφορίας εκείνη την ημέρα.

«Το κάνουμε για να προστατέψουμε τη δουλειά μας. Το έργο της μεταφοράς σε εκτός νομού περιοχές, ανήκει στο υπεραστικό ΚΤΕΛ. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε, είναι να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι φορείς για να σταματήσει αυτή η κατάσταση», αναφέρει ο κ. Παπακωνστναντίνου. 

ΠΗΓΗ: agriniopress.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER