Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΝΔ για την καταστροφή 514 ακυρωτικών μηχανημάτων: Η κυβέρνηση ανέχεται ακραία στοιχεία

Επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ότι ανέχεται ακραία στοιχεία τα οποία καταστρέφουν δημόσια περιουσία θέλοντας να «αποτελειώσουν τις Αστικές Συγκοινωνίες» εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή το σαμποτάζ σε 514 ακυρωτικά μηχανήματα τα οποία κατέστρεψαν το προηγούμενο Σάββατο ομάδες αναρχικών και αντιεξουσιαστών.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΝΔ: 
«Η Κυβέρνηση ανέχεται ακραία στοιχεία να καταστρέφουν δημόσια περιουσία και να επιχαίρουν για τις καταστροφές τους βγάζοντας και σχετικές ανακοινώσεις.

Μέχρι τώρα, οι "γνωστοί - άγνωστοι" έκαιγαν στο κέντρο της Αθήνας λεωφορεία και τρόλλεϋ, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και δυσκολεύοντας κυρίως τη ζωή των εργαζομένων και άλλων πολιτών που χρησιμοποιούν κατά κανόνα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τώρα, με την ανοχή της Κυβέρνησης, επιχειρούν να αποτελειώσουν τις Αστικές Συγκοινωνίες, καταστρέφοντας τις τελευταίες ημέρες 514 ακυρωτικά μηχανήματα στην περιοχή της Αττικής.

Ο συνήθως λαλίστατος κ. Σπίρτζης, σιωπά, καθώς δεν έχει ακόμη καταδικάσει τις απαράδεκτες αυτές πρακτικές που στρέφονται ενάντια στα συμφέροντα των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων.

Είναι άραγε οπαδός του "δεν πληρώνω", όπως έκαναν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν;». 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου