Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας ισχύουν μέχρι και την Τρίτη 17 Νοεμβρίου λόγω των εκδηλώσεων για την 42η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις, εφαρμόζονται στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος και θα κορυφωθούν την Τρίτη κατά την ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Ακόμη, σύμφωνα με Απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία - Τρόλλεϋ).

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς από σήμερα μέχρι και την Τρίτη να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων και την Τρίτη στις οδούς της διαδρομής της πορείας και γύρω από την Πρεσβεία των Η.Π.Α., τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου