Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Γυναίκα 79 κιλών, «έσυρε» τραμ 17 τόνων στη Σιβηρία

Ονομάζεται Οκσάνα Κοσέλεβα. Είναι μόλις 79 κιλά και είναι πολύ πιθανό να έσπασε το ρεκόρ σε ένα αμιγώς αντρικό πεδίο. Η γυναίκα από το Ιρκούτσκ της Σιβηρίας έσυρε ένα βαγόνι τραμ βάρους 17 τόνων, για πέντε μέτρα!

Το θέμα της έχουν αναλάβει πλέον οι ειδικοί, προκειμένου να ψάξουν τα ρεκόρ και να διαπιστώσουν αν πρόκειται για την καλύτερη σχετική επίδοση στη Ρωσία. «Η συναισθηματική ανταπόκριση είναι μεγάλη. Πρέπει να αισθάνεσαι πολύ ξεκάθαρα πότε και αν θέλεις πραγματικά, αν το χρειάζεσαι να το κάνεις. Αν δεν το έχεις ανάγκη, θα αποτύχεις στο συγκεκριμένο εγχείρημα», δήλωσε η Κοσέλεβα.

Επόμενος στόχος της γυναίκας από τη Σιβηρία, όπως η ίδια τόνισε, είναι να σύρει αεροπλάνο 20 τόνων, προκειμένου να διεκδικήσει την είσοδό της στα ρεκόρ του Βιβλίου Γκίνες. Όμως θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί αεροπλάνο με αυτές τις προδιαγραφές στο Ιρκούτσκ. Για τον λόγο αυτόν, η Κοσέλεβα προγραμματίζει να δοκιμάσει το εγχείρημά της τον επόμενο χρόνο, σε μία αεροπορική επίδειξη που θα πραγματοποιηθεί σε μία άλλη πόλη της Σιβηρίας, την Tyumen.

«Προετοιμαζόμουν να σύρω ένα αεροπλάνο, αλλά τελικά κατέληξα στο βαγόνι του τραμ. Ομολογώ πως δεν ήταν τόσο δύσκολο, όσο περίμενα. Την επόμενη φορά θα το κάνουμε με δύο ή τρία βαγόνια», τόνισε η Κοσέλεβα, η οποία φαίνεται ότι έχει μεγάλες βλέψεις.



ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου