Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά... λόγω Τραμ

Λόγω εργασιών επέκτασης του τραμ στον Πειραιά, θα επιβληθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Γ. Λαμπράκη.

Οι ρυθμίσεις αφορούν στο τμήμα της μεταξύ των οδών Β. Γεωργίου και Ομ. Σκυλίτση, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς οδό Πειραιώς, στον Δήμο Πειραιά και για το χρονικό διάστημα από 8.7.2015 έως 31.3.2016, καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Περαιτέρω και στο πλαίσιο των εργασιών, θα πραγματοποιηθούν και οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
  • Περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας της οδού Γρ. Λαμπράκη σε τρεις (3), ελάχιστου πλάτους 2,75 μ. με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος, κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Β. Γεωργίου προς και έως την οδό Ομ. Σκυλίτση. 
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε σαράντα (40) χλμ./ ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Β. Γεωργίου και Ομ. Σκυλίτση.
  • Απαγόρευση της στάσης στάθμευσης επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Β. Γεωργίου προς και εώς την οδό Ομ. Σκυλίτση.
Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου